Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικό με ΠΑΟ την Κυριακή οι Έφηβοι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Oι Έφηβοι του ΓΣΠ έδωσαν ένα ακόμα φιλικό , αυτή την φορά στην Χωράφα, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Οι αθλητές του Γιώργο Ψύχου έπαιξαν ένα καλό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την 3η Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ο coach του ΓΣΠ έδωσε σε όλα τα παιδιά αρκετό χρόνο συμμετοχής , μιας και ο «αγώνας» κράτησε σχεδόν δύο ώρες, με μικρά διαλλείματα για ανάσες και οδηγίες.

Ανεβασμένη η ομάδα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, δείχνει ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και στην επόμενη φάση στοχεύοντας πρώτα στο να κάνει καλά παιχνίδια και στην συνέχεια να καταφέρει να περάσει και στα τελικά.

Οι έφηβοι του ΓΣΠ , μετά το παιχνίδι τους , κάθισαν στις κερκίδες της Χωράφας και χειροκρότησαν την ανδρική ομάδα που εκείνη την ημέρα έδινε και εκείνη τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό.

Αυτή την Κυριακή , πριν το παιχνίδι της ανδρικής  με τον Παναθηναϊκό, οι έφηβοι προγραμματίζουν ακόμα ένα φιλικό , αυτή την φορά με το αντίστοιχο τμήμα του Παναθηναϊκού.

Δύο λοιπόν οι αγώνες την Κυριακή στην Χωράφα, στις 12:30 οι έφηβοι στο φιλικό με ΠΑΟ και στις 15:00 η ανδρική παίρνει την σκυτάλη στην πισίνα.