Τελευταία ενημέρωση 12:56, 24 Απρ 2024

Η πιο σημαντική Κυριακή στην Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η πιο σημαντική Κυριακή στην ιστορία της υδατοσφαίριση του ΓΣΠ πλησιάζει!  Με νίκη επί του Παναθηναϊκού σφραγίζει την είσοδο με πρωτιά στην επόμενη φάση των play offs της ανόδου και μάλιστα δίνει 3 βαθμούς μπόνους!.

Αν και υπολείπονται  2 ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της βασικής περιόδου (13η με Παναθηναϊκό και 14η με Νηρέα Χαλανδρίου), όλοι θέλουν να καθαρίσει την πρωτιά ο ΓΣΠ από τώρα και να μην παίξει με άγχος και άλλες σκέψεις στην τελευταία αγωνιστική. Οι θέσεις των δύο ομάδων , μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, είναι για τον μεν ΓΣΠ η πρώτη του οΟμίλου με 31 βαθμούς για τον δε Παναθηναϊκό η 4η με 18 βαθμούς.

Το 6-12 του πρώτου γύρου στο Γουδί δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν. Ο ΠΑΟ έχει ανέβει αγωνιστικά από τότε και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την καθαρή νίκη του επί του 2ου στην κατάταξη Χαϊδαρίου το περασμένο Σάββατο.

Το Περιστέρι θέλει λοιπόν μία νίκη για την πρωτιά και ο Παναθηναϊκός δύο νίκες για να κρατήσει την θέση του στα Play Off. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους,  μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι καλοδουλεμένη, έμπειρη και το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξει και σε αυτόν τον αγώνα τον καλό της εαυτό, την πραγματική της δύναμη.

Στην κερκίδα πρέπει να δώσουμε όλοι μας το παρών, με την φωνή και το χειροκρότημά μας, ώστε να συμβάλλουμε σαν πραγματικός 8ος παίκτης. Να προσφέρουμε ουσιαστικά αυτό το παραπάνω, που είναι σημαντικό  για την θετική πορεία της ομάδας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Όλοι μαζί» για την 1η θέση και το αβαντάζ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας