Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτοποριακό σεμινάριο προπονητών διοργανώνει ο Ατρόμητος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

140 περίπου προπονητές από τις ακαδημίες όλων των περιστεριώτικων ομάδων αλλά και του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, θα λάβουν μέρος την Πέμπτη και την Παρασκευή στο 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τις Αναπτυξιακές Ηλικίες που διοργανώνει ο Ατρόμητος στο προπονητικό κέντρο.

Την έναρξη του σεμιναρίου που αποτελεί κάτι το πρωτοποριακό σε πανελλήνιο επίπεδο και αποδεικνύει την μεγάλη σημασία που δίνει ο Ατρόμητος στις μικρές ηλικίες  θα κηρύξουν η Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κάτια Κοξένογλου και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Στην πρόσκληση που απήυθυνε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου ανταποκρίθηκαν και θα είναι «παρών» συνεργαζόμενες ακαδημίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και η Ελλάς Μονάχου.

Ήτοι οι: ΑΟ Μυκόνου, Πανλευκάδιος, Άρης Ρεθύμνου, Παλληξουριακός, Ελλάς Βέλου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, Δύναμη Ασπροπύργου, Μάχη Μαραθώνα, Κρητικός Αστέρας Χανιών, ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς, ΑΟ Πάρου, Ευκλείδης Μεγάρων, Αθλούπολη Κορίνθου, ΠΑΣ Οινοφύτων, Σαρωνικός Αναβύσσου, Τέλος Άγρας Μεσσηνίας, ΑΕ Πολυκάστρου, ΑΕ Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης, Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, Πανελλήνιος Καρδίτσας, Ανταγόρας Κω, Ναύπλιο ΄98, Μακεδονικός, Κοζάνης, Αργοναύτες Καλύμνου, Κλεάνθης Παραδεισίου Ρόδου.

                              Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 14:41