Τελευταία ενημέρωση 00:15, 25 Απρ 2024

Αποστόλου: «Υπήρξε πρόοδος και ομαδική και ατομική»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μέσα στα αποδυτήρια της Νέας Ιωνίας (φωτό) ελάχιστα λεπτά μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0 γράφθηκε την περασμένη Κυριακή ο επίλογος της φετινής χρονιάς για την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου που τερμάτισε στην 4η θέση της Super League συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Τόλης Αποστόλου εμφανώς ικανοποιημένος από την πορεία «μάζεψε» την ομάδα και ευχαρίστησε θερμά όλους συντελεστές της πετυχημένης χρονιάς δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες.

Χαρακτηριστικά τους είπε τα εξής: «’Ήταν μια πετυχημένη χρονιά με πολύ καλή θέση στη βαθμολογία. Υπήρξε πρόοδος και ομαδικη και ατομική. Ήσασταν πάρα πολύ  ανταγωνιστικοι σε ολα τα παιχνίδια και οι ηττες που κάναμε κρίθηκαν στο γκολ.
Είχατε εξαιρετική πειθαρχια και συμπεριφορα μεσα και εξω απο το γηπεδο και σας αξίζουν συγχαρητήρια» και κατέληξε:« Όλα αυτά οφείλονται στον προπονητή και στο επιτελείο του. Σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν φέτος για την Κ20  από τον οδηγό του πούλμαν τον Άγγελο (Βερυκάκης) τον Βασίλη Κεχαγιά (έφορος υλικού) και το ιατρικό επιτελείο μέχρι τον Γενικό Αρχηγό Σίμο Συμεωνίδη και ασφαλώς τον προπονητή σας Μουράτ Σεροπιάν» χωρίς να παραλείψει να κάνει αναφορά στους Κώστα Κωνσταντόπουλο -Άγγελο Χόρτσα μέλη του τεχνικού επιτελείου οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία.

Ακολούθως μίλησαν ο προπονητής της Κ20 Μουράτ Σεροπιάν και ο γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης στο «ίδιο μήκος κύματος» ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών πήραν τον λόγο ο Γιώργος Λώλος και ο Γιάννης Χατζοβασιλάκης ως οι πιο «παλιοί» του τμήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μάιος 2018 20:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 25 Ιουνίου πρώτη προπόνηση και αγιασμός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας