Τελευταία ενημέρωση 09:20, 19 Απρ 2024

Ο Αργύρης «φαντάζει» η ιδανικότερη επιλογή!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το πρώτο όνομα που μπορεί να «προκαλέσει» συνειρμικά η αποχώρηση του Νίκου Καραγιάννη ως υποψήφιο για τον πάγκο του ΓΣΠ δεν είναι άλλο από εκείνο του Αργύρη Πεδουλάκη.

Του μπασκετάνθρωπου, του περιστεριώτη που το μικρό του όνομα είναι ίσως περισσότερο γνωστό από το επίθετό του σε όσους τον γνωρίζουν χρόνια τώρα, δείγμα της οικειότητας, της αίσθησης ότι πρόκειται για τον «δικό σου άνθρωπο», τον «δικό σου προπονητή» που σε όσες ομάδες και αν πηγαίνει να δουλέψει πάντα το…λιμάνι του θα είναι το Περιστέρι.

Ο Αργύρης φαντάζει λοιπόν και είναι η ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο του ΓΣΠ στο νέο ξεκίνημα που θα ξεκινήσει η ομάδα στη νέα περίοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις και η εμπειρία του είναι η συσπείρωση που μπορεί να φέρει στην ομάδα και ας εμπνεύσει» όπως παλιά σαν παίκτης και κατόπιν ως προπονητής.

Λογικά το όνομα του Αργύρη θα πρέπει να είναι το πρώτο που έχει πέσει στο τραπέζι στη διοίκηση και ειδικότερα σε Κότση, Πολέμη, Πανταζόπουλο. Η αγάπη και η εκτίμηση των δύο πλευρών είναι δεδομένη. Η άριστη σχέση του Κότση με τον Πεδουλάκη επίσης δεδομένη, εκείνο που πρέπει να απομένει είναι τα «θέλω» της μιας πλευράς να «ταιριάζουν» με τα «θέλω» της άλλης.

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και ούτε μπορούμε να προεξοφλήσουμε την επιστροφή του Πεδουλάκη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι για πολλούς η καλύτερη επιλογή για τον  ΓΣΠ της νέας εποχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μάιος 2018 14:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το σεμινάριο ευκαιρία για μια νέα αρχή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας