Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αντίο» για φέτος στο «σπίτι» της με νίκη (2-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νικηφόρα ολοκλήρωσε η εκπληκτική Κηπούπολη τις εντός έδρας υποχρεώσεις της καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 στο γήπεδο Χρυσούπολης του Αστέρα Ζωγράφου.

Ήταν ένα ανοιχτό παιγνίδι και για τις δύο ομάδες κυρίως στο Β΄μέρος με αρκετές ευκαιρίες τις περισσότερες για την Κηπούπολη  με τούς Μαρτέκα - Λαγό - Τζαμαλή - Βαφειάδη.


Το σκόρ άνοιξε στο 10' ο Βαφειάδης μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Λαγός με πάσα στον Λίτσα σέντρα αυτός με την σειρά του που βρήκε τον Μαρτέκα η κεφαλιά του τελευταίου εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα του Αστέρα και αφού η μπάλα πήγαινε στην εστία ο επερχόμενος Βαφειάδης πραγματοποίησε το 1-0.


Μετά από αρκετή πίεση της  Κηπούπολης  και αρκετές χαμένες ευκαιρίες το 2-0 ήρθε στο 71' λεπτό μετά από σπουδαία ενέργεια του Κούρτη από δεξιά έδωσε στον Βαφειάδη και αυτός αφού πέρασε τον κεντρικό αμυντικό έβγαλε στον Τζαμαλή και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα γκόλ για την ομάδα μας.

Ξεκίνησαν οι Αγγελόπουλος, Κούρτης, Ε. Λάππας, Πολυζωγόπουλος, Βλάσης, Νομικός, Τζαμαλής, Μαρτέκας,  Λαγός, Λίτσας. Έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Αρβανιτάκης, Ντούλας, Μωραϊτης.