Τελευταία ενημέρωση 17:19, 24 Απρ 2024

Επίδειξη ανωτερότητας με Ηλυσιακό (13-9)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αποστολή εξετελέσθη! Μεγάλη νίκη για το Περιστέρι με 13-9 επί του Ηλυσιακού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας  δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας στην Α2 κατηγορία του Water Polo.

 Η πρώτη και η δεύτερη περίοδος ήταν αυτές που έδωσαν στο Περιστέρι το προβάδισμα φτάνοντας στο ημίχρονο την διαφορά στους 5 πόντους (10-5) . Ο Ηλυσιακός έκανε μία προσπάθεια στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού , όμως το Περιστέρι με κορυφαίο τον Καζάκο κατάφερε να κρατήσει την διαφορά στα 4 γκολ, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Ισχυρή άμυνα στα πρώτα μισά του παιχνιδιού από τον ΓΣΠ και γρήγορο παιχνίδι, με τον Ηλυσιακό να μην μπορεί ουσιαστικά να βρει λύσεις για να ανακόψει τον ρυθμό του «πρεσβευτή».

Αρκετά γκολ από την περιφέρεια για το Περιστέρι και ισχυρή άμυνα απέναντι στον φουνταριστό του Ηλυσιακού είναι ίσως τα δύο χαρακτηριστικά της σημερινής προσπάθειας της ομάδας.

Αρκετός κόσμος και στο σημερινό παιχνίδι, ενώ δυναμικό παρών έδωσαν και φίλαθλοι από τον σύνδεσμο Fentagin . Mε τα συνθήματα και το χειροκρότημά τους, οι φίλοι της υδατοσφαίρισης του Περιστερίου συνέβαλαν σημαντικά σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Οι περίοδοι του σημερινού αγώνα εξελίχθηκαν ως εξής:

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ:     4-2

Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ:      6-3

Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ:      1-2

Δ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ:     2-2

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ:    13-9

 Τα γκολ για το Περιστέρι μπήκαν από τους : Μανώλης (4), Γερακούδης (3), Τσακιράκης (3), Τσαγκάρης (2), Σκαρπέλης (1).

 Με την σημερινή νίκη , το Περιστέρι  απομακρύνθηκε τέσσερις βαθμούς από το 2ο Χαϊδάρι  φτάνοντας τους 31 βαθμούς. Επόμενος σταθμός στην Α2 , την επόμενη Κυριακή 20/5 στις 15:00 στο εξίσου σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Με νίκη και σε αυτό το παιχνίδι κλειδώνει η πρώτη θέση για τον ΓΣΠ , ο οποίος μπαίνει με το δεξί στην Φάση των play off ανόδου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μάιος 2018 18:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό με ΠΑΟ την Κυριακή οι Έφηβοι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας