Τελευταία ενημέρωση 02:23, 26 Απρ 2024

Ο «Μπίλιας»....αντίπαλος του Ατρόμητου στο Νταμάρι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Τη δεκαετία του ’80  έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, κυρίως στο νεανικό κοινό της εποχής, με τη συμμετοχή του σε δεκάδες ταινίες (κινηματογραφικές και βίντεο) με το παρατσούκλι ο «Μπίλιας».

Γιος του αείμνηστου ζεν πρεμιέ Ανδρέα Ντούζου και αδελφός της Τέτας Ντούζου έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο λόγος βέβαια για τον  Στηβ Ντούζο που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο «Νταμάρι» στη Κηπούπολη.

Τι γύρευε εκεί; Πήγε να δει από κοντά τον γιο του που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στον Απόλλωνα Σμύρνης Κ16 στον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου.   Στην ομάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκαν μάλιστα στη βασική ενδεκάδα τέσσερα παιδιά που ξεκίνησαν από την Ακαδημία του Ατρόμητου οι Μπαντράνης, Στάγκος, Κόκας και Νάκος.

Ως προς τον αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 μεε δύο πολύ όμορφα σε εκτέλεση και δημιουργία τέρματα.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πατατανέ, ο Ατρόμητος έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 25’ με τον Γιώτη ενώ είχε προηγηθεί ωραία ενέργεια του Καρδάμη.

Στην επανάληψη ήρθε το 2-0 στο 67’ όταν από πολύ καλό συνδυασμό των Πιέτρη, Ζαίμη, Ρίζου ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλωνας μείωσε προς το τέλος του αγώνα.

Ξεκίνησαν οι Σέρτζιο, Τσουρούλας, Τουμαζάτος, Καρδάμης, Πομώνης, Πιέτρης, Σέλληνας, Ζαίμη, Ρίζος, Γιώτης Κουτσούκος. Έπαιξαν και οι Ρουσόπουλος, Λέτσι, Τζιβέλης, Σάλτας, Σάσσαλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Μάιος 2018 18:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η ατρόμητη Μύκονος Κ18! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας