Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται με νέο ρεκόρ συμμετοχών το «Cosmogym 2018»!

Κατηγορία ΑΠΕ Γιτάνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε μέρες πριν την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής για το Cosmogym 2018

και βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το  ρεκόρ συμμετοχών καθώς όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστούν οι 7033 συμμετοχές που είχε η περσινή διοργάνωση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης θα είναι μαζί στη μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής στο Περιστέρι,  230 αθλητές από 7 ομάδες της Θεσσαλονίκης, 150 αθλητές από 5 ομάδες της Κρήτης (Ηράκλειο, Σητεία, Αγ Νικόλαο, Νέα Αλικαρνασσό) καθώς και εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από το Άργος, τη Σαλαμίνα, τη Λαμία, τη Μακρακώμη, το Αγρίνιο, το Γύθειο, τη Λιβαδειά, τη Χίο, την Κόρινθο, τη Θήβα, το Άστρος Κυνουρίας, το Σχηματάρι, την Αταλάντη, το Αίγιο, τα Καλάβρυτα. Με ιδιαίτερη χαρά αναμένονται αθλήτριες από την Ικαρία που θα τις δούμε επίσης για πρώτη φορά. Φιλοξενείται  επίσης μία από τις κορυφαίες ομάδες του Ισραήλ η οποία θα δώσει έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση.

Μαζί τους φυσικά και όλη η Αττική !!!!

Για να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος αριθμός των δηλώσεων από σήμερα άνοιξε και μία νέα «EXTRA ZONE»  με περίπου 20 διαθέσιμες θέσεις.

                                                     Cosmogym Festival

  • Στις υπόλοιπες ζώνες δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις αλλά μέχρι την λήξη αυτών 15 Μαΐου λόγω μετακίνησης ή αλλαγής ημέρας κάποιων ομάδων μπορεί να υπάρξουν κενά. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972277366 (16:00-22:00) για ενημέρωση.
  • Κάντε τη δήλωσή σας για το Φεστιβάλ από εδώ…
  • Για την ονομαστική κατάσταση των προγραμμάτων του Festival κάντε τη δήλωση από εδώ…
  • Έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις για την δράση του «Αθλητή της Χρονιάς» περισσότερα από εδώ…
  • Οι πληρωμές γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και 25 Μαΐου. Δείτε περισσότερα για τα κόστη του Festival και τον λογαριασμό κατάθεσης από εδώ…

      Πατήστε εδώ και δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή:http://cosmogym.gr/mia-anasa-prin-to-rekor-symmetohon/

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Μάιος 2018 23:24