Τελευταία ενημέρωση 18:29, 19 Απρ 2024

Τώρα πια είναι η «ώρα του Water Polo» του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με σύμμαχο τον 8ο παίκτη που μπολιάζεται συνεχώς  και με το άθλημα του Water Polo μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ καθώς μπορεί να φέρει την πόλη μας, το Περιστέρι μας πολύ ψηλά, η Ανδρική Ομάδα του ΓΣΠ θα δώσει αύριο στις 3 το μεσημέρι (κολυμβητήριο Χωράφας) ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον 3ο της βαθμολογίας Ηλυσιακό και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει μόνη της στην κορυφή.

Οι πολίστες του Αρσένη Μαρούλη εδώ που έφθασαν με πολύ σκληρή δουλειά και αμέτρητες μέρες στην πισίνα χρειάζονται την συμπαράσταση των περιστεριωτών φιλάθλων σαν να παίζει ο Ατρόμητος σαν να παίζει ο ΓΣΠ μπάσκετ, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους στην προτελευταία στροφή για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2.

Ο πρώην έφορος του τμήματος Γιάννης Φέγγος με μεγάλη προσφορά στην ανάπτυξη της Υδατοσφαίρισης στην πόλη μας, αναφέρει  σε ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Τo Περιστέρι παίζει water polo) τα εξής:

«Τώρα ξεκινάνε όλα!!! Δεν συνηθίζω να γράφω προσωπικά στην ομάδα μας ... το κάνω σπάνια! Είμαι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια τα τελευταία 4 χρόνια ... Είδα την υδατοσφαίριση να αναγεννάται στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μέσα από τις στάχτες της. Γνώρισα τον Άκη που ονειρεύτηκε και δημιούργησε την υδατοσφαίριση του ΓΣΠ, τον Αντρέα που σε δύσκολες εποχές πήρε την σκυτάλη , τον Μπάμπη και τον Βασίλη που στάθηκαν δίπλα στο Restart … πρώτη γραμμή όλοι τους!

Είδα τα παιδιά από τον σύνδεσμο που άρχισαν σιγά – σιγά να πληθαίνουν και να ανεβαίνουν στο κολυμβητήριο , αλλά και τα παιδιά των Ακαδημιών να παίζουν στην ανδρική ΟΜΑΔΑ μας! Είδα την ΟΜΑΔΑ να μεγαλώνει και να δείχνει έργο στις Ακαδημίες, να προχωρά μπροστά ... από την Β στην Α2 ! Άκουσα συνθήματα στο Χαϊδάρι και είδα 80 παιδιά από τον σύνδεσμο να έρχονται για να στηρίξουν ! Είδα αγάπη και ενδιαφέρον για την προσπάθεια που κάνει ο ΓΣΠ στο πόλο. Είδα σεβασμό από τους αντιπάλους , από αυτούς που μέχρι εχθές δεν μας λογάριαζαν ! Είδα αθλητές μας να κλαίνε στην άνοδο και στους αγώνες παραμονής ! Είδα κόσμο να μπαίνει στο καράβι και να ακολουθεί την ΟΜΑΔΑ στην Κρήτη... και όχι για να ακολουθήσει μία ομάδα ποδοσφαίρου αλλά μία ΟΜΑΔΑ πόλο! Είδα τις σημαίες μας κρεμασμένες σε κάθε κολυμβητήριο που παίζαμε! Είδα κόσμο να με ρωτά με ενδιαφέρον στο γήπεδο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ «τι έκανε το πόλο σήμερα?» αλλά είδα και κόσμο να είναι ενημερωμένος με κάθε λεπτομέρεια! Είδα το Peristerisports και τους Atromitistas να ακολουθούν με περηφάνια και ανιδιοτέλεια την πορεία την ΟΜΑΔΑΣ και να ενημερώνουν με πάθος τον ΚΟΣΜΟ μας! Είδα παιδιά να έρχονται από άλλες ομάδες για να παίξουν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.
Θα ήθελα να μας δω ΟΛΟΥΣ μας να στεκόμαστε ακόμα πιο μαζικά δίπλα στην φετινή προσπάθεια! Σε μία προσπάθεια 17 χρόνων για μία μεγάλη υδατοσφαίριση στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , που το αξίζει.
Η ΟΜΑΔΑ το αξίζει ... και το αξίζουμε και ΟΛΟΙ όσοι πιστεύουμε στις δυνατότητες των ΟΜΑΔΩΝ της πόλης μας !
Τώρα αρχίζουν όλα ... και ΕΜΕΙΣ από την αρχή δίπλα στα παιδιά και τους αγώνες τους...!
Απολογούμαι σε όσους φαίνομαι γραφικός και σε όσους κουράζω ....
Όμως η ΟΜΑΔΑ, μας έχει ανάγκη ΟΛΟΥΣ και πρέπει να είμαστε ΔΙΠΛΑ της!
ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! και να το δείξουμε και στους αγώνες που ακολουθούν ... μέχρι το τέλος».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Μάιος 2018 16:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευκαιρία για «εκτόξευση» αύριο με Ηλυσιακό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας