Τελευταία ενημέρωση 10:03, 20 Απρ 2024

Το «όλοι μαζί» σημαντικό χαρτί για την άνοδο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο κόσμος θα αποδειχθεί το πιο σημαντικό αβαντάζ του ΓΣΠ στην προσπάθεια που θα κάνει στα επόμενα δύο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια.

Το Περιστέρι δείχνει να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει το τμήμα Water Polo  και όλο και περισσότεροι φίλαθλοι ακολουθούν την ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από το Περιστέρι. Όσοι έχουμε παρακολουθήσει τους αγώνες της υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ τα τελευταία χρόνια , σίγουρα έχουμε παρατηρήσει την ανοδική τάση στις παρουσίες του κόσμου αλλά και το ότι σε πολλά εκτός έδρας ο κόσμος του Περιστερίου ήταν σημαντικά περισσότερος από των οικοδεσποτών.

Το ίδιο θα γίνει και αυτή την Κυριακή 13/5 που αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στις 15:00 στην Χωράφα, αλλά και την επόμενη εβδομάδα που στο Περιστέρι έρχεται  ο  Παναθηναϊκός (Κυριακή 20/5 στις 15:00).

Μένουν 3 ακόμα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος , η 12η με τον Ηλυσιακό , η 13η με τον Παναθηναϊκό και η 14η με τον Νηρέα Χαλανδρίου . Δύο εντός και η τελευταία εκτός.

Εάν το Περιστέρι κερδίσει και τα 3 παιχνίδια περνά πρώτο στην επόμενη φάση (Φάση Ανόδου) και ξεκινά με bonus 3 βαθμών στον Όμιλό του. Ας εξηγήσουμε αναλυτικότερα τι ακολουθεί μετά την ολοκλήρωση της  Α Φάσης για να κατανοήσουμε ότι από εδώ και εμπρός το «Όλοι μαζί» είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρτί μας:

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της Α Φάσης από κάθε όμιλο ( Α & Β δηλαδή σύνολο 8 στον αριθμό)  περνούν στην Φάση Ανόδου. Θα προκύψουν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων μετά από κλήρωση . Οι πρώτοι ξεκινούν με 3 βαθμούς , οι δεύτεροι με 2 βαθμούς , οι τρίτοι με 1 βαθμό και οι τέταρτοι με κανένα βαθμό. (Για αυτό είναι σημαντικό για το Περιστέρι μας να τερματίσει πρώτο!)

Με την ολοκλήρωση της Φάσης Ανόδου , οι δύο πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο περνούν στην Φάση των Play Offs. Εκεί ο πρώτος από κάθε όμιλο αγωνίζεται με τον δεύτερο του άλλου ομίλου. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να αναδεικνύεται νικητής. Αυτός που θα φτάσει πρώτος στις δύο νίκες, είναι και αυτός που  περνά στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1.

Οι ομάδες με τις δύο νίκες θα συναντηθούν στον αγώνα της τελικής φάσης για να οριστεί η πρώτη και η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α2. Στην Α1 ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 16:41
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας