Τελευταία ενημέρωση 03:07, 20 Απρ 2024

Παλιές δόξες στο παρκέ του «Α.Παπανδρέου» για καλό σκοπό!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 «Στόχος μου η ζωή» είναι το σύνθημα του αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)  ανάμεσα στον Γ. Σ. Περιστερίου και στην ομάδα των ALL TIME STARS-ΟΚΑΝΑ τη Δευτέρα 14 Μαΐου και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Σπουδαίοι βετεράνοι αθλητές, οι Άγγελος Κορωνιός, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Ευθύμης Ρεντζιάς και εν ενεργεία αθλητές, όπως ο Μανώλης Παπαμακάριος θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Γ.Σ.Π., την ομάδα-πρεσβευτή της πόλης του Περιστερίου, με στόχο να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ζωής! 

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα βραβευθεί ο Γ.Σ. Περιστερίου για την επάνοδό του στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός βολών με μαθητές και αθλητές των Ακαδημιών με δώρo την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR Basket League. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και η είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη. 

Την πρωτοβουλία του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), «αγκαλιάζουν» ο Δήμος Περιστερίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιστερίου «Οδοιπορικό», ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ) και  ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (ΣΚΚΑ).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 23:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς Κλαρκ και Μιλόγεβιτς στον Αμύντα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας