Τελευταία ενημέρωση 20:06, 19 Απρ 2024

Να κάνει τέλειο φινάλε με Ηλυσιακό και ΠΑΟ στη Χωράφα!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η 1η θέση στον Α' Όμιλο έχει γίνει φέτος συνώνυμη με την Ανδρική Ομάδα Warter Polo του ΓΣΠ που  έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του Ομίλου μετά και την ολοκλήρωση της 11ης Αγωνιστικής.

Με τέσσερα γκολ περισσότερα στην επίθεση και με δώδεκα γκολ λιγότερα στην άμυνα από το 2ο Χαϊδάρι, ο «πρεσβευτής» δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα στην συνέχεια. Επίσης στο σύνολο της Α2 βλέπουμε ότι ισοβαθμεί στην  επίθεση με τον ΝΟ Πατρών (πρωτοπόρο) στον Β΄ Όμιλο αλλά έχει σημαντικά καλύτερη άμυνα μιας και έχει δεχθεί είκοσι γκολ λιγότερα.

Σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο των Play Off & Play Out , ενώ μένουν ακόμα 3 αγωνιστικές με τους 5ους και στους δύο Ομίλους να κυνηγούν μία πιθανή είσοδο στα Play Off. Σε ότι αφορά τον Όμιλο του ΓΣΠ , η ήττα του Νηρέα Γέρακα την περασμένη Κυριακή από το Περιστέρι , του κόστισε την πτώση κατά μία θέση (από την 3η στην 4η) και ισχυροποίησε την θέση του Ηλυσιακού (από την 4η στην 3η) . Στην 5η θέση ο Παναθηναϊκός που σίγουρα θα κάνει και αυτός τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να μπει στα Play Off.     

Ηλυσιακός και Παναθηναϊκός είναι κατά σειρά οι αντίπαλοι του ΓΣΠ στις δύο επόμενες αγωνιστικές. Σημαντικά παιχνίδια και τα δύο , θέλουν πλάνο , δύναμη και προσοχή. Θέλουν και γεμάτο από κόσμο κολυμβητήριο μιας και τα δύο θα πραγματοποιηθούν  στο κολυμβητήριο της Χωράφας για να γίνει ένα τέλειο φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί η Α΄ Φάση – η καλύτερα 3 εβδομάδες – και η παρουσία του κόσμου είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για την θετική πορεία της ομάδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 20:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Βγαίνουμε από το κολυμβητήριο νικητές»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας