Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Οι βαλίτσες έχουν ήδη ετοιμαστεί»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το απολογισμό της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέροντας τα εξής: «Τέλος μιας αρκετά επιτυχημένης χρονιάς για την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ που με 56 βαθμούς κατέκτησε την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ακριβώς 1 βαθμό πίσω από την 3η θέση, στην οποία θα μπορούσε να είχε τερματίσει αν δεν είχε " σφαχτεί " σε λιγότερο από 7 αγώνες.

Επιτυχημένη θα μπορούσε να ονομαστεί και για τον κόσμο, που δεν άφησε την ομάδα σε κανένα γήπεδο να παίξει μόνη της. Ήταν κυριολεκτικά παντού, πολλές φορές διασπάστηκε σε 2 γήπεδα συγχρόνως για να δει τις ομάδες του, αλλά πάντα ήταν εκεί, κάνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα, όπως τόσα και τόσα χρόνια. Ανυπομονεί να ξαναδεί την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ του στην Ευρώπη, διψάει για να ξανά ταξιδέψει μαζί της και θέλει να την ξαναδεί να τον κάνει υπερήφανο σε όλα τα γήπεδα όπως και φέτος.

95 χρόνια από την ίδρυση της και η ομάδα επιστρέφει εκεί που πρέπει να αγωνίζεται κάθε χρόνο. 95 χρόνια πάθους, υπερηφάνειας, αντίστασης, εκτός κατεστημένου. Τα καλύτερα έρχονται και οι βαλίτσες έχουν ήδη ετοιμαστεί. Ο προορισμός μένει μόνο για την αναχώρηση.

95 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

H ομάδα του πόλο πέρασε και από τον γέρακα με σκορ 5-11, συμπληρώνοντας την 9η νίκη σε 11 αγώνες και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε δυνατά, στηρίζουμε όλοι την ομάδα.

38 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 22:01