Τελευταία ενημέρωση 18:21, 19 Απρ 2024

«Ανοίγοντας την όρεξη για τα καλύτερα»!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη μπορεί να έχασε σήμερα εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-0 και μαζί τις ελπίδες της για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο όμως η εντυπωσιακή πορεία της τα δύο τελευταία χρόνια μόνο ικανοποίησε και περηφάνεια μπορεί να προκαλέσει σε διοίκηση, παίκτες, τεχνικός επιτελείο, φιλάθλους για την «ποδοσφαιρική υγεία» που αναδύει από μέσα του ο οργανισμός της περιστεριώτικης ομάδας.

Σε ανακοίνωση μέσα από την επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ΑΟ Κηπούπολης αναφέρει τα εξής: «Έρχονται και αυτές οι στιγμές που το τέλος του παιγνιδιού σου αφήνει μια γλυκανάλατη γεύση , από την μία ή ήττα και ουσιαστικά να ξεχάσουμε την άνοδο στα σαλόνια της Α' Κατηγορίας και από την άλλη η επιτυχημένη πορεία της ομάδος πάντα βάσει αρχικού σχεδιασμού και προσδοκιών και από την άλλη η πίστη γι΄αυτήν την ομάδα που σε 52 μάτς εδώ και δύο αγωνιστικές σεζόν έχει 5 ήττες και 5 ισοπαλίες "ανοίγοντας" την όρεξη για τα καλύτερα ακόμη και στον πιό δύσπιστο φίλαθλο μας.!
Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα όταν βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου για μιά θέση στο ναυλωμένο πούλμαν για τον εκτός έδρας μάτς στο Χαλάνδρι , όταν από την νοτιότερη γωνιά της Ελλάδος να σε παίρνουν τηλέφωνο αγωνιώντας για το σκόρ στον κάθε αγώνα όταν ανθρώποι που έπρεπε να είναι στην δουλειά τους και το μυαλό τους να είναι στο γήπεδο που παίζει η αγαπημένη τους ομάδα όταν έρχονται να σε χειροκροτήσουν η αντίπαλη ομάδα και προπονητές .
Μόνο σεβασμό γι' αυτούς του ποδοσφαιριστές που έδωσαν ότι σωματικό και ψυχικό απόθεμα είχαν .
Μόνο αναγνώριση για τον Προπονητή μας Δημήτρη Φιλίππου τον βοηθό & γυμναστή μας Αργύρη Φούκα και τον Γενικό μας Αρχηγό που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν 30 ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν και να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Η χρονιά θεωρείται πετυχημένηαπό την Διοίκηση σε όλους τους τομείς και μόνο συγχαρητήρια  μπορεί να δώσει σε όλους τούς παραπάνω συντελεστές.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Απόλλων Χαλανδρίου για την άνοδό τους στην Α΄κατηγορία αλλά και για την υποδειγματική φιλοξενία τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η 5η ήττα σε δύο χρόνια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας