Τελευταία ενημέρωση 02:02, 18 Απρ 2024

«Ματς-κλειδί» στον Γέρακα αύριο το πόλο του ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 πόλο και το Περιστέρι αύριο (6/5 στις 11:00πμ) δίνει σημαντικό εκτός έδρας αγώνα στον Γέρακα!

Το ίδιο σημαντική θα είναι όμως και η νίκη για τον ΓΣΠ μιας και θα τον κρατήσει στην 1η θέση του ομίλου αλλά και θα του δώσει αυξημένες πιθανότητες να παραμείνει εκεί μέχρι την λήξη της Α΄ Φάσης!

Στο δεκαπενθήμερο που μεσολάβησε από τον προηγούμενο αγώνα – αυτόν με το Καλαμάκι – η ομάδα του Περιστερίου προετοιμάστηκε καλά για το επερχόμενο παιχνίδι μιας και έδωσε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών αλλά και δούλεψε τα συστήματα που ο Αρσένης Μαρούλης έκρινε ότι θα δώσουν τις λύσεις στο αυριανό παιχνίδι.

Με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής, ο  Νηρέας Γέρακα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας  με 17 βαθμούς  και θα διεκδικήσει την νίκη για να κλειδώσει την τετράδα των play offs. Το Περιστέρι είναι πρωτοπόρο στον όμιλο με 25 βαθμούς και θέλει την νίκη για να κρατήσει την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας  αφού το Χαϊδάρι ακολουθεί με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Έτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι δηλώνουν τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες της ομάδας , οι οποίοι βρίσκονται όλοι σε άριστη κατάσταση και είναι στην διάθεση του Αρσένη Μαρούλη.

Έχει σημαντικό αγώνα λοιπόν στον Γέρακα αύριο και το Περιστέρι θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Περιστέρι κορυφής» δάγκωσε τον Γέρακα (11-5) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας