Τελευταία ενημέρωση 00:41, 19 Απρ 2024

Μέρα γιορτής αύριο στο φινάλε της χρονιάς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Μέρα γιορτής θα είναι η αυριανή για τον Ατρόμητο που ολοκληρώνει τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος την Κέρκυρα στις 7 το απόγευμα.

Οι παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση ενώπιον των φιλάθλων του που αναμένεται να δώσουν βρονερό παρών για να τους αποθεώσουν στο φινάλε μιας χρονιάς που ο Ατρόμητος μπήκε στο σπίτι της πιο απομακρυσμένης περιοχής της Ελλαδας, συζητήθηκε περισσότερο απο ποτέ από τους φιλάθλους όλων των χρωμάτων.

Απο το τελευταίο ματς θα λείψει ο Γιαννιώτης και οι τιμωρημένοι Ουάρντα, Καρασαλίδης.

Την αποστολή που επέλεξε ο Νταμίρ Κάναντι αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Στρούγγης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Μάντσον, Λαζαρίδης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Ντάουντα και Βασιλακάκης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 21:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό με Ηλυσιακό η Κ17 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας