Τελευταία ενημέρωση 00:43, 26 Απρ 2024

Πανζουρλισμός για τον Ατρόμητο στο Άλσος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του Ατρόμητου που βρέθηκαν απόψε στο Άλσος Περιστερίου για την τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου στον Ευρωπαίο Ατρόμητο.

Δεκάδες εκατοντάδες φίλαθλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν στο Άλσος για να αποθεώσουν την ομαδαρα του Ντραμίρ Κάναντι και τους πρωταγωνιστές της «θεότρελλης» πορείας δστο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Σπανό και τον αρχιτέκτονα Αυστριακό τεχνικό ενώ στην συνέχεια πρόσφερε μετάλλια με το σήμα της ομάδας σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο Γιώργος Σπανό εκ μέρους της ομάδας, ο Πέτρος Μουγιάκος εκ μέρους των παλαιμάχων και ο Νίκος Γραψόπουλος εκ μέρους των οργανωμένων φιλάθλων. 

Τα φλας των κινητών  τηλεφώνων κυριολεκτικά πήραν φωτιά μετά το τέλος της εκδήλωσης με τον Ουάρντα και τον Κάναντι να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές με μεγάλη χαρά έβλεπαν την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια που νιώθουν οι φίλαθλοι του Περιστέριου για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μέρα γιορτής αύριο στο φινάλε της χρονιάς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας