Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Παμπαίδες 3οι στο τουρνουά του Βελιγραδίου!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας των Παμπαίδων 2003 του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στο διεθνές τουρνουά το Βελιγραδίου, που διοργάνωσε η Mega Vizura.

Οι νεαροί αθλητές του κόουτς Γιάννη Παύλου  κατέκτησαν την 3η θέση στη διοργάνωση με 3 νίκες και μια ήττα , βιώνοντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς αντιμετώπισαν ομάδες συνομηλίκων τους, αλλά μεγαλύτερων,  από διαφορετικές μπασκετικές “σχολές”, όπως η Σερβία, η Σλοβενία, κ.α.

Συγκεκριμένα στην ηλικιακή κατηγορία των U15 συμμετείχαν οι εξής ομάδες : η οικοδέσποινα  Mega Vizura, ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Milanovski Kumanovo (Σκόπια),  Nova Gorica (Σλοβενία), Feniks (Βοσνία).

Ο Αντιπρόεδρος Β’ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου  Γιώργος Παρδακίδης που συνόδευσε την αποστολή ανέφερε σχετικά :«Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Μέσα σε διάστημα δυο ημερών η ομάδα έδωσε 4 αγώνες υψηλού ανταγωνισμού, με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έχοντας την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους έξω απο τα ελληνικά σύνορα .

Η εμπειρία αυτή είναι πολύτιμη για τα παιδιά και θα βοηθήσει στο μέλλον τους.  Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανοίγει τους ορίζοντες του και θα συμμετάσχει και σε  άλλα διεθνή τουρνουά στο μέλλον».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 22:43