Τελευταία ενημέρωση 02:54, 19 Απρ 2024

«Βλέπουμε όλους τους αντιπάλους μας με σεβασμό»!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την ποδοσφαιρική «υγεία» που εκπέμπει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων προσπάθησε να «μολύνει» ο Άγιαξ Ταύρου με ανυπόστατες «καταγγελίες» του προέδρου του κ. Τσάτσου για το μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Η διοίκηση της Κηπούπολης αντέδρασε άμεσα και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 29 Μαϊου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ομάδας μας με αυτή του Άγιαξ Ταύρου, ένας αγώνας που όλη η ποδοσφαιρική Αθήνα τον περιμεμε με αγωνία λόγω της βαθμολογικής σημασίας για την υπόθεση άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Έτσι λοιπόν η αποστολή της ομάδας του Ταύρου αφίχθηστο γήπεδο μας στις 15.40 ακριβως με τη συνοδεία του πρόεδρου του κ. Τσάτσου και την προσωπική φρουρά του. Εκεί βρίσκονταν όλο το Δ.Σ. Του ΑΟ Κηπούπολης για να καλωσορίζει την αποστολή όπως και το έκανε. Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους του Ταύρου να κάθονται στην οριοθετημένη εξέδρα που ειχαμε δεσμεύσει για το παν ενδεχόμενο και ο κ. Τσάτσος να κάθεται ακριβώς δίπλα τους στην σκεπαστή εξέδρα των επισήμων μαζί με άλλους προέδρους Αθλητιών σωματείων καθώς και με ανθρώπους του .Α.Ο. Κηπούπολης που βρίσκονταν εκεί στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας που θέλουμε να τυγχάνουν τα μέλη όλων των ομάδων που αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας.

Στο 64′ του αγώνα και σε ένα fair play που έπρεπε να αποδώσει η ομάδα της Κηπούπολης με την εκτέλεση του πλαγίου άουτ από τον Πολυζωγόπουλο στον Μαρτέκα και αυτός με τη σεριά του στην άμυνα των φιλοξενούμενων , τότε ο Χριστόπουλος που μάλλον δεν κατάλαβε το σκεπτικό των ποδοσφαιριστών μας μάρκαρε και πήρε τη μπάλα έτσι ο Μαρτέκας θεώρησε πως το παιχνίδι παίζεται και διεκδίκησε με μαρκάρισμα, πραγματικά ήταν ασυνεννοησία των παικτών και δεν χρειάζονταν να ακουστούν οι βωμολοχίες που ακούστηκαν από τους φιλάθλους του Άγιαξ μιας που δεν ήταν ούτε μικρά παιδιά και γυναίκες. Έτσι κάποιος «θερμόαιμος» και μη σκεπτόμενος φίλαθλος τον οποίο μάλιστα δεν τον είχαμε ξαναδεί σε δικό μας παιχνίδι επιτέθηκε στο φίλαθλο του Ταύρου με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΑΟ Κηπούπολης που ήταν δίπλα στον κ. Τσάτσο να πιάσουν τον απερίσκεπτο φίλαθλο και να τον οδηγήσουν έξω από τις εξέδρες του γηπέδου και να τελειώσει εκεί το συμβάν. Προς έκπληξη μας διαβάσαμε τις δηλώσεις του κ. Τσάτσου διότι κανένας δεν έφυγε με σκοπό την επίσκεψη του σε νοσοκομείο (κανένας δεν μας ενημέρωσε για κάτι τέτοιο) μετά το γεγονός και έως τότε ώσπου το γήπεδο άδειασε.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Άγιαξ πραγματοποίησε την καθιερωμένη επίσκεψη του στα αποδυτήρια της ομάδας του (αφού απείλησε όποιον βρήκε μπροστά του να μην κατέβει στο γήπεδο του Ταύρου στο πιθανό μπαράζ) και από εκεί όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στο δικό τους πούλμαν προς αναχώρηση.

Η Κηπούπολη βλέπει όλους τους αντοπάλους της με σεβασμό εντος και εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς και να διεκδικεί τα περισσότερα μόνο μέσα στο γήπεδο χωρίς παρεμβάσεις από κανέναν σε κανένα σημείο του αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ανοίγοντας την όρεξη για τα καλύτερα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας