Τελευταία ενημέρωση 04:37, 19 Απρ 2024

Το δίκτυο σχολών ενισχύει το «μεγάλωμα» του Ατρόμητου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η σταθερή πορεία του Ατρόμητου στο ελληνικό πρωτάθλημα οι δύο συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου, οι ευρωπαϊκές του παρουσίες ενισχύθηκε φέτος από την εντυπωσιακή ομάδα του Νταμίρ Κάναντι η οποία προκάλεσε το θαυμασμό όλης της Ελλάδας και αύξησε κατά χιλιάδες τους φιλάθλους που έβαλαν τον Ατρόμητο στην καθημερινή ποδοσφαιρική τους πραγματικότητας.

Στο «μεγάλωμα» όμως του Ατρόμητου το δικό του ρόλο παίζει και το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου που έχει δημιουργεί εδώ και τρία χρόνια από τον Τόλη Αποστόλου και το οποίο έχει απλωθεί σε πολλές γωνιές της χώρας μας. Οι φίλοι και ειδικά τα μικρά παιδιά που συμπαθούν τον Ατρόμητο και γιατί όχι τον υποστηρίζουν, εξάλλου το έχουμε δει από πολλές Ακαδημίες της επαρχίας, γίνονται αυτομάτως πολλαπλάσιοι. Είδαμε την σημαία του Ατρόμητου να κυματίζει στα γήπεδα της Αλεξανδρούπολης και του Πολυκάστρου, βλέποντας παιδιά από νησία και τη γεωργαφική Ελλάδα να κρατούν με χαρά την σημαία με το αστέρι και να νιώθουν μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου.

Στη φωτογραφία εικονίζεται η ομάδα Τζούνιορ του Κλεάνθη Παραδεισίου από τη Ρόδο τα οποία λίγο πριν μπουν στο καράβι για να λάβουν μέρος σε τουρνουά στην Κω φωτογραφήθηκαν στο λιμάνι με την σημαία του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου. Στο νησί του Ιπποκράτη θα φιλοξενηθεί μάλιστα από την Ακαδημία του Ανταγόρα που επίσης είναι μέλος του δικτύου σχολών και στο οποίο θα λάβουν μέρος επίσης ομάδες από τη Κάλυμνο και την Πάτμο!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018 15:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πέρασαν την Πρωτομαγιά με Λίμα και Μπέλλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας