Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρδακίδης:«Ο ΓΣΠ διαχρονικά παράγει πρωταθλητές»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O Αντιπρόεδρος του ΓΣΠ Γιώργος Παρδακίδης κήρυξε την έναρξη των Διασυλλογιοκών Αγώνων Κολύμβησης που ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώνονται σήμερα στη Χωράφα. Στην ομιλία του είπε τα εξής:

« Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, για 2η συνεχόμενη χρονιά και έχοντας στο ιστορικό του μια πολυετή επιτυχημένη πορεία στη διοργάνωση διασυλλογικών αγώνων κλασικής κολύμβησης συνδιοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες με το κολυμβητικό σωματείο Γλαυκος. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι ένας απ τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδος και επί σειρά ετών προσφέρει κοινωνικό έργο δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που στις μέρες μας πια είναι τρόπος ζωής και παράγει διαχρονικά πρωταθλητές στη ζωή και τον αθλητισμό σ ένα δίκαιο αλλά και ανταγωνιστικό σύστημα αξιών.

    Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα αθλητικά σωματεία που μας τιμάτε με την παρουσία σας,

όλους εσάς τους αθλητές για την συμμετοχή σας στους αγώνες μας, να σας ευχηθώ αρχικά να περάσετε καλά. Να συνεχίσετε να κολυμπάτε και να προσπαθείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τους καθημερινούς σας κόπους και μόχθους σας, την πίεση που δέχεστε από όλους εμάς , τους προπονητές σας, τους γονείς σας και από τις σχολικές σας υποχρεώσεις.

        Σας  εύχομαι καλή επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων σας, σε ότι αυτό μεταφράζεται στους κολυμβητικούς σας χρόνους αλλά πάνω απ όλα στην εκπλήρωση των οραμάτων σας για τη ζωή»..