Τελευταία ενημέρωση 04:01, 26 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον προπονητή της Γυναικείας Ομάδας ττης ΑΕΚ Περιστερίου Νίκο Κόμη τίμησε ο Αμύντας πριν από την έναρξη του αγώνα των δύο συλλόγων.

Σχετικά ο Νίκος Κόμης είπε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. του Αμύντα για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει, λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα για τα play off της Α ΕΣΚΑ Γυναικών ανάμεσα στον Αμύντα και την ομάδα μου την ΑΕΚ Περιστερίου.

Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα που έχω λάβει στη μέχρι τώρα καριέρα μου, τη βράβευση αυτή, από ένα σωματείο σαν τον Αμύντα, μία από τις πιο μπασκετικές ομάδες της χώρας μας και πρότυπο οργάνωσης, συνέπειας και νοικοκυροσύνης.

Όταν παράγοντες και κυρίως άνθρωποι όπως ο Λάκης ο Ζούπας, η Ζωή η Ζούπα, ο Γιώργος ο Καστρινός, ο Χρήστος ο Παπανικολάου αλλά και οι νεότεροι Σπύρος Ζούπας και Ηλίας Τσίντζας, που τότε ήταν παίκτες μου, αναγνωρίζουν την προσφορά σου τότε αισθάνεσαι “ότι κάτι έχω προσφέρει και εγώ στον Αμύντα και γενικότερα στο χώρο μας”.

Πέρασα 3 υπέροχα χρόνια ως βοηθός του Κώστα Σορώτου, 1993-95, που σφραγίστηκαν από την άνοδο της ομάδας από τη Γ’ εθνική στη Β’, 2 κύπελα ΕΣΚΑ, μία πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑ στο παιδικό, παιδιά ηλικιακά μικρότερα, που αποτέλεσαν τη βάση της ομάδας που 1 χρόνο μετά κατέκτησε το πρωτάθλημα και συμμετείχε στο Πανελλήνιο. Από εκείνη τη φουρνιά προέρχεται και ο μεγάλος αρχηγός της αντρικής ομάδας ο Λεωνίδας ο Ζούπας.

Ο Αμύντας ήταν είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, παρακολουθώ την πορεία του ανελλιπώς, χαίρομαι που παιδιά που ήταν παίκτες μου συνεχίζουν να προοδεύουν από το πόστο του προπονητή, όπως ο αδελφικός μου φίλος Σάντρο και ο Παναγιώτης, και όπως λέτε κι εσείς εκεί στον Υμηττό, μια φορά Αμύντας για πάντα Αμύντας. »

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο All Star των Μίνι ο Μαλεβίτης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας