Τελευταία ενημέρωση 10:54, 20 Απρ 2024

Παρουσία Κάναντι η Κ20 σφράγισε την 4η θέση!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία Νταμίρ Κάναντι που όσο πλησιάζει η νέα σεζόν θέλει να αποκρυσταλλώσει καλύτερη άποψη και του συνεργάτη του Έρικ Όριε, ο Ατρόμητος Κ20 νίκησε στο 93’ τον αξιόμαχο Πλατανιά με σκορ 2-1 και σφράγισε κατά 99% την πολύ τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά του έλειψαν οι ευκαιρίες με εξαίρεση μια καλή φάση με τον Τριμμάτη.

Στην επανάληψη, προηγήθηκε στο 55’ με ωραία κεφαλιά του Ιμέρι από σέντρα του Νταβιώτη. Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισαν με σουτ από 30 μέτρα του Κατσαρού και ενώ νωρίτερα ο Ατρόμητος είχε χάσει ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Στο τρίτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων από σέντρα του Παπαδογιωργάκη, με προβολή ο Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν ξεκίνησε με τους: Κίναλη, Βιταλιώτη, Λώλο, Παπαδογιωργάκη, Τάμπα, Νταβιώτη, Ιμέρι, Τσεκερίδη, Τριμμάτη, Λαζαρίδη, Χατζοβασιλάκη. Έπαιξαν και οι Νταούλιας, Λαζανάς, Ξενοπανάγος

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε με τους Πενταράκη, Βασιλάκη, Μαρκουλάκη, Κατσαρό, Τσακμάκη, Πουρζιτίδη, Αμαραντίδη, Βουρτσάνι, Νικόλι,  Μαθιουδάκη, Αναστασόπουλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ17 τέλειο φινάλε με ανατροπή στην ΑΕΚ (3-1)! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας