Τελευταία ενημέρωση 09:16, 24 Απρ 2024

Συνδιοργάνωση Διασυλλογικών Αγώνων με Γλαύκο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από πολύ πετυχημένες διοργανώσεις που έκαναν μεμονωμένα στο παρελθόν ΓΣΠ και Γλαύκος ενώνουν τις δυνάμεις τους και το τριήμερο 20, 21, 22 Απριλίου διογανώνουν μαζί  Διασυλλογικούς Αγώνες στο κολυμβητήριο της Χωράδας με την επωνυμία «47 χρόνια Περιστέρι - ΙΕ Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης & 19ό Τρόπαιο Γλαύκος «Τσετσέλεια 2018».

Η Υπεύθυνη Υγρού Στίβου του ΓΣΠ  Γεωργία Παυλίδη Ντρε σε μήνυμα της εν όψει των αγώνων αναφέρει τα εξής:«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Δυτικής Αττικής και ένας απ τους μεγαλύτερους της Ελλάδος, επί σειρά ετών προσφέρει κοινωνικό έργο δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά της πόλης μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που στις μέρες μας πια είναι τρόπος ζωής και παράγει διαχρονικά πρωταθλητές στη ζωή και τον αθλητισμό σ ένα δίκαιο αλλά και ανταγωνιστικό σύστημα αξιών.

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλέσουμε τα παιδιά σας να πλαισιώσουν την ομάδα μας, να γίνουν συνεχιστές της λαμπρής παράδοσης όλων των τμημάτων μας και να την κάνουν τη μεγαλύτερη δύναμη στο χώρο του αθλητισμού, θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο αθλητικό σύλλογο.

     Ο Γ.Σ.Π. όμως δεν φτιάχνει μόνο πρωταθλητές φτιάχνει και ανθρώπους.

Και σ αυτόν τον τομέα  πιστεύουμε ότι κάνουμε τη μεγάλη διαφορά.

    Ο σύλλογος μας είναι πρωταγωνιστής και στα τρία αθλήματα που καλλιεργεί.

Αθλητές και αθλήτριες μας, μετέχουν στις εθνικές ομάδες Μπάσκετ ,Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης σε Παγκόσμιους, Πανευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς και Βαλκανικούς αγώνες κατακτώντας μετάλλια και έχοντας στεφτεί πρωταθλητές.

     Η καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε σε οποιεσδήποτε οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες , αθλητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθιστώντας την προσφορά του συλλόγου προς την νεολαία της πόλης όχι μόνο ουσιαστική αλλά και πολύτιμη. Ο Γ.Σ. Περιστερίου , με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συνδιοργανώνει και φέτος τους

             <<ΙΕ Διασυλλογικούς Αγώνες Κολύμβησης – 47 Χρόνια Περιστέρι >>

                                                                &

                            << 19ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018 >>

    Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους γονείς, τους εργαζόμενους, τους αθλητές και τους προπονητές μας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αττικής και τον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής ,για την συμβολή τους στη διοργάνωση. Τον δήμο Περιστερίου και τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη που τιμά και σέβεται τους αθλητές μας ,δημιουργώντας και παραχωρώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις προς χρήση. Όλους τους χορηγούς μας, που σ αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή εξακολουθούν να μας βοηθούν και φυσικά όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στους αγώνες μας.

        Σας  εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  και εκπλήρωση των στόχων και οραμάτων σας».

                                                             

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 15:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς Σίμτσακ και Μιλόσεβιτς στην Καστοριά! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας