Τελευταία ενημέρωση 02:55, 19 Απρ 2024

Μια «παραμυθένια» βάπτιση για μια πραγματική κουκλίτσα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 

Και το όνομα αυτής Νικολέτα – Μαρία!. Ήταν μια «παραμυθένια» γιορτή  για μια πραγματική κουκλίτσα. Τη λατρεμένη τους κορούλα βάπτισαν την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στο Μπουρνάζι ο Γιώργος Μαρκόβας και η σύζυγός του Τζούλη Αλεξοπούλου. Το μυστήριο τέλεσαν οι πάτερ Βασίλειος, πάτερ Σπυρίδων, πάτερ Κωνσταντίνος, πάτερ Νεκτάριος και ανάδοχος η Ματίνα  Αλεξοπούλου

Ο γνωστός επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος δεξιώθηκε αμέσως μετά το μυστήριο  συγγενείς  της οικογένειας και τους φίλους του σε αίθουσα δεξιώσεων  του Μπουρναζίου σε μια  γιορτή που θα μείνει αξέχαστη, σχεδιασμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.  

Η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία της Γωγώ Τσαμπά η οποία για περισσότερη από 1,5 ώρα διασκέδασε τους καλεσμένους με τα τραγούδια  της.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του ευρύ φάσμα της περιστεριώτικης κοινωνίας με επικεφαλής τον πρώτο πολίτη της πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη αλλά και του αθλητισμού με  την παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργου Σπανού και του πρόεδρου του ΓΣΠ Φίλιππου Κότση. Από τον πολιτικό κόσμο ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος.

Το παρών επίσης έδωσαν: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης, η Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου,  το μέλος του Δ.Σ Βασίλης Καρακατσάνης μαζί επίσης με τους Σπύρο Μπουλούση, Παύλο Κατώνη και τους Αριστοτέλη Ρηγάτο, Παναγιώτη Στασινόπουλο. Παρέστη και ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης.

Από την δημοτική αρχή παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αλέξης Σταυρούλιας Τάσος Θεοδωράκος, Μαίρη Τσιώτα, Ξένια Κορόγιαννη, Βασίλης Λώλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Αλέξανδρος Πλέστης, Ουρανία Σαγιάκου, Τάσος Καλλιάφας και Σάκης Ζορπίδης.

Από τον ΓΣΠ οι Μπάμπης Καραθάνος, Γιώργος Πανταζόπουλος, Τζένη Γαλάνη, Γεωργία Παυλίδη Ντρε, Γεωργία Σπυροπούλου με τον σύζυγο της Κώστα Ρεντζιλά και ο Μανώλης Τσαγκιώτης.

Απο τον επιχειρηματικό κλάδο της πόλης μας οι Γώργος Ντάνος, Γιώργος Κυριφίδης,  Γιάννης Κυριακούλιας, Ελένη Σαγιάκου, Κώστας Αγγελάκης, Νίκος Αργυρόπουλος, Γιώργος Ρήγας, Κώστας Δελής, Νίκος Κυρίτσης, Παύλος Μακρής,  Θανάσης Κολιός, Βασίλης Μπούζας, Γιώργος Βαγιανάκης, Βασίλης Κρασάκης, Παναγιώτης Ξιάρχος και ο  Νίκος Αναστασόπουλος (η εταιρία του Top Sound ανέλαβε την άρτια ηχητική εγκατάσταση. Τέλος και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δεώνας.

Το peristerisports εύχεται στον Γιώργο και στην Τζούλη να τους ζήσει η νεοφώτιστη Νικολέτα – Μαρία. Να έχει υγεία και τύχη πάντα στη ζωή της!

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 19:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Τετάρτη τα εγκαίνια της νέας Χωράφας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας