Τελευταία ενημέρωση 18:42, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Σε παιχνίδι με πολύ σασπένς ο ΑΟ Περιστερίου ηττήθηκε εντός έδρας από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 16’ σε ανατροπή του Παληγεώργου από τον Μαραγκουδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος, αλλά ο Βακερλής απέκρουσε την μπάλα.
Πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι στο 37’ σε … πέσιμο του Κασσιανού και το χτύπησε ο Ράμμος, αλλά ο Σκυριώτης έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο «Όμιλος» άνοιξε το σκορ στο 65’ με σουτ του Γεωργακόπουλου, μετά από ενέργεια και πάσα στου Σιδέρη. Το 1-1 έγραψε στο 73’ με σουτ ο Καλλιμάνης, ύστερα από ωραίο γύρισμα στου Κασσιανού και στο 78'  ο Παρασκευόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-2.

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου, Δέτση και Μητράκου.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Σετελάρι (41’ Αννιτσάκης), Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (33’ λ.τ Πλέστης), Σιδέρης (67’ Βλαχομήτρος), Κρούτι (92’ Κουτσούκου), Παληγεώργος, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντι (85’ Βαζούκης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης (83’ Γιαννόπουλος), Φερνεντίνος (67’ Π. Βακερλής), Βιέννας (54’ Παρασκευόπουλος).

Πηγή:stoplexto.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 09:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χωρίς άγχος στην Πεύκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας