Τελευταία ενημέρωση 07:16, 20 Απρ 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Χαϊδαρίου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν ετοιμάζεται να δώσει μεθαύριο (Τετάρτη 11 Απριλίου στις 21:15) η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ στοπ πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2.

Αντίπαλος της θα είναι το Χαϊδάρι , το οποίο βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 18 βαθμούς (έναντι 22 βαθμών του Περιστερίου). Το παιχνίδι το θέλουν και οι δύο ομάδες.

 Το μεν Περιστέρι για να δημιουργήσει μία απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο του ομίλου, το δε Χαϊδάρι για να καταφέρει να πλησιάσει την κορυφή. Η ομάδα του ΓΣΠ εκμεταλλεύτηκε κάθε δυνατότητα που της δόθηκε για προπονήσεις μέσα στο τριήμερο των εορτών, με τον Αρσένη Μαρούλη να προετοιμάζει στο μέγιστο την Περιστεριώτικη ομάδα για το ντέρμπι!

Σίγουρα θα είναι ένα από τα δυνατά παιχνίδια της φετινής Α2 και το απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής! Σε αυτά τα παιχνίδια - πλην απροόπτου - η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική ! Είδαμε τους φιλάθλους του Περιστερίου να αγκαλιάζουν ακόμα πιο πολύ την υδατοσφαίριση μας φέτος και να στέκονται δίπλα στην ομάδα!

Αυτό θα πρέπει να γίνει και την Τετάρτη ώστε η ομάδα να φύγει από το Χαϊδάρι με τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας