Τελευταία ενημέρωση 11:25, 20 Απρ 2024

Λαζάρου:«Θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του 1ου Όμιλου της Β' ΕΠΣΑ είναι ο Φοίνικας και ο προπονητής του Γιώργος Λαζάρου έχει μερίδιο και μάλιιστα σημαντικό στη φετινή πορεία. Σε δηλώσεις του ο ταλαντιύχος προπονητής τόνισε τα εξής:

«Το σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες αγωνιστικές η πορεία μας είναι αρκετά καλή. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι στόχοι μας αλλάζουν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρσι και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να παίζουμε χωρίς άγχος και να ανεβάζουμε συνεχώς απόδοση μας.
Από κει και πέρα την επόμενη αγωνιστική μετά το μετά το Πάσχα παίζουμε με την Αγία Ελεούσα, μια πολύ ιστορική ομάδα και ταυτόχρονα από τις πιο φορμαρισμένες στο δεύτερο γύρο. Είναι ακόμα ένα ντέρμπι για το οποίο πρεπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα να καταστρώσουμε τα πλάνα μας και να εμφανιστούμε έτοιμοι και για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τόσο οι παίκτες μου όσο και εγώ θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια, για να 'χουμε ανάλογη πορεία και τις τελευταίες έξι αγωνιστικές».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2018 19:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας