Τελευταία ενημέρωση 05:38, 25 Σεπ 2020

Ο Ατρόμητος πάντα κοντά στις ευπαθείς ομάδες!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την κοινωνική του διάσταση ανέδειξε για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος που στηρίζει ανελλιπως τις δράσεις φορέων και συλλόγων αυτή τη φορά εν έχει του Πάσχα. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Αντιπροσωπεία της ομάδας μας  βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι αγάπης που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, παίζοντας και μοιράζοντας δώρα στα παιδιά δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή τους στις αδύναμες οικογένειες.

Τη γιορτή στήριξε η ΠΑΕ Ατρόμητος με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χατζηισαϊα και Κυριάκο Κιβρακίδη και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τους οποίους υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννης Μαρωνίτης.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια, εκπλήξεις, face painting, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα τα συστατικά που έκαναν τα παιδιά να περάσουν όμορφα.

Η επιβράβευση τέτοιων ενεργειών είναι τα παιδικά χαμόγελα και η ΠΑΕ Ατρόμητος δίνει ιδιαίτερη βάση στην εκπλήρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών δράσεων στις εορταστικές μέρες που διανύουμε!

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ατρόμητος, υποστηρίχτηκαν αρκετές ακόμα δράσεις σε συλλόγους και φορείς στο Περιστέρι με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους για την περίοδο του Πάσχα».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 13:58
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας