Τελευταία ενημέρωση 11:52, 19 Απρ 2024

Ο ΓΣΠ «έπνιξε» πάλι τον Ιωνικο (14-4)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με το δεξί μπήκε το Περιστέρι στον δεύτερο γύρο της Α2  αφήνοντας πάλι όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  στα «κρύα του λουτρού» τον Ιωνικό με μια  κρυστάλλινη νίκη και πανέυκολη νίκη με 14-4!

Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη μπήκε αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή και να αποδείξει ότι κατέχει δικαιολογημένα την πρωτιά στον όμιλο της.!

Τα κολύμπια στις κόντρες, η σφιχτή άμυνα και τα καλοδουλεμένα παραπάνω έδωσαν το πλεονέκτημα που χρειαζόταν ο «πρεσβευτής» για να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο.

Επτά ήταν οι αθλητές του ΓΣΠ που βρήκαν το πέρασμα για τα δίχτυα και πετυχαίνοντας 14 γκολ. Αριθμός που δείχνει ότι το Περιστέρι δεν έχει στηθεί πάνω σε έναν ή δύο παίκτες αλλά σε μία ολόκληρη ομάδα!

Τα οκτάλεπτα του  αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής :

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΙΩΝΙΚΟΣ

1η Περίοδος           4-0

2η Περίοδος          5-1

3η Περίοδος           1-2

4η Περίοδος           4-1

Τελικό Σκορ        14-4

 Αρκετός και ο κόσμος που ήταν και σήμερα στις κερκίδες της Χωράφας για να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας !

Για ακόμα μία φορά είδαμε και κόσμο από τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών Fentagin  που έδειχναν ότι σιγά – σιγά αρχίζει και το πόλο να μπαίνει στην ζωή τους. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να γίνει και αλλιώς μιας και αυτά τα παιδιά ξέρουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των ομάδων της πόλης τους.

Τα γκολ για το Περιστέρι μπήκαν από τους : Σκαρπέλης (3), Γερακούδης (3), Κουκουμάκης (2), Μανώλης (2), Πετρόπουλος (2), Στέλλας (1), Λαδάς (1)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018 19:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έξι ομάδες έχουν κλείσει θέση στα play offs! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας