Τελευταία ενημέρωση 22:44, 23 Απρ 2024

Περιστεριώτικο «ΠΣΚ» σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πόλο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα γεμάτο ΠΣΚ με μπάσκετ, ποδόσφαιρο και water polo έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περιστεριώτες φίλαθλοι με την προσέλευση τους στα αντίστοιχα αθλήματα βοηθώντας και στηρίζοντας έμπρακτα  τις ομάδες της πόλης μας.

Την αρχή θα κάνει αύριο ο ΓΣΠ οποίος στις 20.30 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παπάγου στο ντέρμπι από τα παλιά με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Κοντά ατους παίκτες του Νίκου Καραγιάννη αναμένεται να σταθούν πολυάριθμοι φίλαθλοι και ιδίως οι Fentagin οι οποίοι θα δώσουν βροντερό παρών στην κερκίδα.

Το Σάββατο είναι η σειρά του Ατρόμητου ο οποίος στις 17.15 θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπι κορυφής πλέον καθώς μετά την σημερινή αφαίρεση βαθμών από τον Δικέφαλο του Βορρά η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους δύο βαθμούς (49 έναντι 47) και όλα είναι ακόμη ανοικτά.

Την Κυριακή το περιστεριώτικο ΠΣΚ ολοκληρώνεται με την ανερχόμενη ομάδα Water Polo του ΓΣΠ η οποία είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και στις 2 το μεσημέρι θα υποδεχθείσ τη Χωράφα τον Ιωνικό Νίκαιας με στόχο την έβδομη νίκη που θα την διατηρήσει με ασφάλεια στην κορυφή.

*Φωτό από τη σελίδα «Το Περιστέρι παίζει ....water polo.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 16:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατάμεστη Χωράφα χρειάζεται το πόλο με Ιωνικό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας