Τελευταία ενημέρωση 00:23, 20 Απρ 2024

Ο Ουάρντα αντίπαλος αύριο της Εθνικής μας!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω Ουάρντα, έχει για τους φιλάθλους του Ατρόμητου το αυριανό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας με την αντίστοιχη της Αιγύπτου στις  21:00 (Ελλάδας) στο Letzigrund Stadion της Ζυρίχης, 

Μπορεί το μεγάλο αστέρι της Αιγύπτου πουτερμάτισε πρώτη στον 5ο όμιλο του 3ου και τελευταίου προκριματικού γύρου της αφρικανικής ζώνης να είναι ο Σαλάχ της Λίβερπουλ ωστόσο η δική μας προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω στον Αμρ Ουάρντα.

Ο άσος του Ατρόμητου για περίπου 30’ αγωνίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής  της Εθνικής Αιγύπτου με την Πορτογαλία. Η Πορτογαλία επικράτησε με 2-1 (δύο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις!)  με τον Ουάρντα να έχει καλή παρουσία στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει αντίπαλο τον Ανδρέα Γιαννιώτη ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική μας Ομάδα αλλά μαζί με τον Μπάρκα έμεινε στον πάγκο στο φιλικό με την Ελβετία.

Και οι δύο θα είναι πάντως την Τετάρτη στο Μαζαράκη για να ξεκινήσουν προπονήσεις, με τον Ουάρντα πάντως να μην υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ουάρντα:«Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας