Τελευταία ενημέρωση 07:32, 25 Απρ 2024

Διπλό στο Αιγάλεω οι Νέοι του Ηρακλή!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην πρώτη θέση και πάλι επανήλθε η Ομάδα Νέων  του Ηρακλή Περιστεριού αφού επικράτησε με υπομονή και πάθος της αντίστοιχης ομάδας του Αιγάλεω με 1-0 .

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα εμφανίστηκε συγκεντρωμένη και με πίστη για τις δυνάμεις της μιας και από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έδειξε ότι  δεν θα δεχόταν να φύγει από το γήπεδο με κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη .

Οι νεαροί παικτες με την καθοδήγηση του προπονητή Πασχαλη Χλωψιουδη και με την υποστήριξη των πιστών της υποστηρικτών - γονέων , διοίκηση της ομάδας εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά ψυχωμένοι , με πάθος ,όρεξη για την νίκη , δυνατοί και αποφασισμένοι για το αποτέλεσμα .

Ένα γκολ ήταν αρκετό μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας από τα δεξιά και με πολύ όμορφη μεταβίβαση της μπάλας στα καρέ της αντίπαλης ομάδας ένα εξίσου όμορφο τελείωμα και η ομάδα προηγήθηκε με 0 - 1 .

Στην συνέχεια η αντίπαλη ομάδα του Αιγάλεω προσπάθησε , πίεσε , έτρεξε αλλά δεν κατάφερε τίποτα άλλο από το να πέφτει στην δυνατή , καλά οργανωμένη άμυνα του Ηρακλή .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πασχαλινό πρόγραμμα προπονήσεων! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας