Τελευταία ενημέρωση 04:07, 19 Απρ 2024

Ο Άγιος που σκορπίζει φοβέρα στη Γ' Εθνική!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Αν κανείς πιστεύει  ότι ποδοσφαιρικά θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Τρανό παράδειγμα ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος πέτυχε σήμερα το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «θαύμα» της ιστορίας του  επιβεβαιώνοντας πλήρως τον τίτλο στο βιβλίο «Ο Άγιος που σκορπίζει φοβέρα».

Με αρχιτέκτονα τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο η περιστεριώτικη ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, μια αγωνιστική πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και αλήθεια ποιος θα το πίστευε;

Και όμως ενώ πριν από μερικές αγωνιστικές την είχαν όλοι καταδικάσει και την είχαν συμπεριλάβει στην μια από τις τέσσερις ομάδες που θα έπαιρνε το δρόμο για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας, η μάγκικη φανέλα έκανε τη διαφορά.

Με δύο γκολ του αρχηγού του Μάριου Αργυρίου στο 10’ με σουτ έξω από την περιοχή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31’ ο «Άγιος» κέρδισε καθαρά το αδιάφορο Αιγάλεω με σκορ 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς στην Ιεράπετρα με 5-0 ανανέωσε το διαβατήριο στη Γ’ Εθνική για τρίτη σερί χρονοά.

Με παίκτες που έβραζαν από θέληση, η νίκη ήρθε απόλυτα δίκαια καθώς η άριστη οργάνωση μετά το 2-0 δεν επέτρεψε στο Αιγάλεω πλην ενός δοκαριού του Μάρτινς στο 32’ να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Ξεκίνησαν οι Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης, Μαντζώρος, Τσατσαρής, Μαρτίνος, Κασάπης,Σιμιτσής, Κράσι, Αργυρίου, , Τσαρκάνι. Έπαιξαν και οι Λέσι, Ρόπας, Γκουτζούλας, Νιζάμης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 20:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γλέντησαν την παραμονή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας