Τελευταία ενημέρωση 07:48, 26 Απρ 2024

Μουζάκη:«Νέα αρχή στο ποδόσφαιρο Γυναικών»!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρωταγωνιστικό ρόλο για ένα καλύτερο μέλλον στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο παίζει ο Ατρόμητος ο οποίος απευθύνει κάλεσμα ενότητας στα σωματεία Α' - Β' - Γ' κατηγορίας Συγκεκριμένα η Στέλλα Μουζάκη σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Η πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Ατρόμητου Αθηνών Στέλλα Μουζάκη καλεί όλους τους παραγόντες του γυναικείου να συναντηθούν και να ενωθούν για το καλό του χώρου, αλλά πάνω από όλα των παιδιών .Είμαστε υπόλογοι σε αυτά τα παιδιά και υποχρεωμένοι από την στιγμή που το κράτος και κάνεις δεν ενδιαφέρεται, να αναλάβουμε τα ΗΝΊΑ μόνοι μας και να τους προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε...Όμως αυτό θα γίνει μόνο με συσπείρωση και ομαδική δουλειά όλων μας.
Θεωρώ ότι Π.Α.Ο.Κ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΔΡΑΜΑ-ΑΡΗΣ είναι από τις πολύ καλές ομάδες. Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που μπορεί να το αμφισβητήσει. Εχουν γράψει ιστορία στο χώρο και του Ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου αλλά και του Ευρωπα'ι'κού.
Δεν θα μιλήσω για συμπεριφορές γιατί λίγο πολύ αρκετοί ξεφεύγουν. Οχι όμως όλοι....Υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν μόνο για 90΄ λεπτά. Υπάρχουν κι άλλοι που σου κόβουν και το Γεια....Υπάρχουν κι άλλοι που κρύβονται πίσω από το δαχτυλό τους και λειτουργούν υπόγεια.
Καλό θα ήταν να γίνει μία συσπείρωση από όλου εμάς τους παράγοντες που αγαπάμε , βοηθάμε και παλεύουμε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να τα βγάλουμε πέρα. Μόνο έτσι θα πάει το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μπροστά.
Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι κι εμείς οι υπόλοιπες ομάδες γράφουμε την ιστορία μας.
Ας κάνουμε μία αρχή να συσπειρωθούμε για το καλό πάνω απ΄ όλα των παιδιών μας. Πράγματι η νέα επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο είναι πολλά υποσχόμενη αλλά με μεγάλα κενά. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα και πάνω απ΄ όλα έχει ξεχάσει εδώ και 7 μήνες να κάνει συνάντηση με τους παράγοντες . Ν΄ ακούσει, να μάθει, να ενδιαφερθεί. Ελάτε λοιπόν όλοι οι παράγοντες του να κάνουμε μια συνάντηση για το καλό του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Σας περιμένω».

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με πολλές ελπίδες νίκης αύριο στις Ελπίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας