Τελευταία ενημέρωση 19:25, 18 Απρ 2024

Σε 15 μέρες ετοιμοπαράδοτη η Χωράφα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΤΗΝ σημαντική πρόοδο των έργων στο γήπεδο της Χωράφας επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Βασίλη Μπέτση και Παναγιώτη Λύκο.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα του ο δήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Τα έργα για την πόλη και την κοινωνία δεν σταματούν ποτέ! Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή γηπέδου της Χωράφας - Αγ. Ιεροθέου. Με καινούργιο σύγχρονο χλοοτάπητα, καινούργια αποδυτήρια, καινούργια καθίσματα στις κερκίδες, καινούργιοι προβολείς σταδίου και ανακαίνιση του ταρτάν στίβου κ.λ.π. Μετά το πέρας των εργασιών θα παραδοθεί στις ομάδες και στην κοινωνία της πόλης μας, που τόσο πολύ το έχουν αγκαλιάσει! Τώρα, παίρνουν σειρά τα γήπεδα Ηφαίστου και Γ. Βασιλόπουλου.

Σύμφωνα με την πορεία των έργων η Χωράφα θα παραδοθεί στο κοινό στις ομάδες σε 15 μέρες περίπου. Ήδη είναι έτοιμα τα νέα καθίσματα χρώματα του Άγιου Ιερόθεου (μαύρο κίτρινο) και οι τουαλέτες. Σε μια εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου συνθετικού χλλοοτάπητα και το τελευταίο στάδιο αφορά την συντήρηση του ταρτών που λόγω των έργων και των μηχαμημάτων που διέρχονται δεν μπορεί να γίνει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 22:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ίδιο δωμάτιο στην Αίγυπτο Ουάρντα - Σαλάχ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας