Τελευταία ενημέρωση 20:33, 23 Απρ 2024

Άναψε «καπνός παραμονής» στα Ζωνιανά (1-3)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το θαύμα της παραμονής του στη Γ' Εθνική, ενώ πριν από λίγους μήνες όλοι τον είχαν καταδικασμένο, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ο Άγιος Ιερόθεος.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν μεγάλη νίκη μέσα στα Ζωνιανά με σκορ 3-1 επί του τοπικού Ερμή παίζοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετικό ποδόσφαιρο.  Πλέον τα πάντα θα κριθούν στους αγώνες με Αιγάλεω το ερχόμενο Σάββατο και Κηφισιά εκτός την τελευταία αγωνιστική.

Μορφή του σημερινού αγώνα αναδείχθηκε ο Αργυρίου με δύο γκολ στο 10' και στο 19'. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 32' με τον Ηλιόπουλο και είχαν δοκάρι με τον Σκουτέλη στο 39'. Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του ματς ο Λέσι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

ΕΡΜΗΣ: Γιαννόπουλος, Ρουμπάκης, Πρωτογεράκης (55′ Πλουσής) Χατζηβασίλης (55′ Λεματιερ), Ραπτάκης, Σταθόγλου, Ακασού, Σκουτέλης (85′ Γεμιστός), Κοτζαδάκης, Ηλιόπουλος, Νηστικάκης (71′ Μ. Γιακουμάκης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (85′ Ρόπας), Μαντζώρος, Τσατσαρής, Μαρτίνος, Κασάπης, Σιμιτσής, Κράσι (80′ Νιζάμης), Αργυρίου (75′ Λέσι), Τσαρκάνι.

 

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018 18:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταυρακόπουλος:«Χθες παίξουμε το αύριο μας»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας