Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για το «7 στα 7» αύριο με τον ουραγό Νηρέα!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Tο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου δίνει αύριο (18/3) στις 3 το μεσημέρι στην Χωράφα η ανδρική ομάδα  Water Polo του Περιστερίου με αντίπαλο τον Νηρέα Χαάνδρίου. !

Ο πρωτοπόρος της  Α2 έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι ,  οι αθλητές είναι σε άριστη κατάσταση και ο Αρσένης Μαρούλης έχει στην «φαρέτρα» του όλη την ομάδα ώστε να κάνει την τελική επιλογή και για αυτόν τον αγώνα. Στόχος το «7 στα 7 και η ομάδα να περάσει αήττητη στον επόμενο γύρο.

Οι 18 βαθμοί της πρωτιάς στον Όμιλο που έχει το Περιστέρι και ο 1 βαθμός της 8ης θέσης που κατέχει το Χαλάνδρι δείχνουν σίγουρα μία απόσταση στην δυναμική των δύο ομάδων. Όμως στην φετινή Α2 έχουμε δει και αποτελέσματα που μας εξέπληξαν. Τίποτα καλύτερο λοιπόν από τους χαμηλούς τόνους και την συνέχιση της ωραίας δουλειάς που κάνει ταλαντούχος τεχνικός μαζί με τους πολίστες  του. Η πορεία χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι και με σοβαρότητα.

Έντονη είναι  η κινητοποίηση ώστε να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στον «Πρεσβευτή» και σε αυτό το παιχνίδι και όλοι περιμένουμε να δούμε ένα γεμάτο από κόσμο κολυμβητήριο να εμψυχώνει την προσπάθεια των παικτών της πόλης μας.