Τελευταία ενημέρωση 07:47, 20 Απρ 2024

Έκλεψαν την παράσταση οι μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Οι μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείο Περιστερίου έκλεψαν την παράσταση στον νικηφόρο αγώνα του ΓΣΠ με τη Δόξα Λευκάδας.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια παιδιά ενός δημοτικού σχολείου της πόλης μας εμφανίστηκαν οργανωμένα στο κλειστό της Τζον Κένεντι στέλντοντας το δικό τους μήνυμα ότι κάτι πια έχει ξεκινήσει να αλλάζει και πως το όνειρο για να είναι ο ΓΣΠ και ο Ατρόμητος πρώτες δυνάμεις στο Περιστέρι μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στην σελίδα «Το Περιστερι παίζει Water Polo»/Γιάννης Φέγγος και αποτυπώνει ανάγλυφα τα όμορφα συναισθήματα που δημιούργησαν τα παιδιά του σχολείου:

Ένα πανό διαφορετικό από τα άλλα ! Ένα πανό σε λευκό φόντο που πάνω του με ωραία μπλε γράμματα έγραφε «31 δημοτικό σχολείο»! Πίσω από το πανό παιδάκια, γονείς και δάσκαλοι ! Σε κάθε καλάθι χειροκρότημα και σε κάθε χειροκρότημα καλάθι! Η Σαββατιάτικη βόλτα των παιδιών του 31ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου ήταν στο κλειστό της Τζων Κέννεντυ! Λίγο μετά το μεσημεριανό φαγητό , λίγο πριν το βραδινό σινεμαδάκι, βρήκαν τον χρόνο και την διάθεση να έρθουν όλοι μαζί και να στηρίξουν τον αγώνα του ΓΣΠ με την Δόξα Λευκάδας! Να γίνουν ο 6ος παίκτης και να πάρουμε όλοι μαζί το παιχνίδι ... σαν Περιστέρι!
«Πως να κρυφτείς απ’ τα παιδιά , έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα» λέει ο τροβαδούρος στο τραγουδάκι του και το είδαμε όλοι στο κλειστό, όταν ξεκίνησαν να ακολουθούν τα συνθήματα που φώναζαν οι οργανωμένοι , από το «Περιστέρι οε...οε...οε!» μέχρι το «Ατρόμητε...Τρελαίνομαι»! Τα ήξεραν όλα!
Είδα δίπλα μου φίλους της ομάδας να βουρκώνουν βλέποντας τους μικρούς Περιστεριώτες να τραγουδούν και να χοροπηδούν στις κερκίδες , άκουσα και κόσμο να μιλά με τα καλύτερα σχόλια για την κίνηση του Συλλόγου και του σχολείου και κόσμο να λέει ότι αυτό θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε παιχνίδι που δίνουν οι ομάδες μας!
Εκείνη την στιγμή ο Ατρόμητος έδινε την δική του μάχη στην Ν. Σμύρνη και ήταν πίσω στο σκορ. Λύπη και αγωνία στην κερκίδα αλλά τα παιδιά έδειχναν με τον δικό τους τρόπο ότι τα καλύτερα έρχονται αν κοιτάξουμε όλοι δίπλα μας και «τραγουδήσουμε» σαν Περιστέρι!
Η διαφορετικότητα μιας πόλης που η φωνή και το χειροκρότημα είναι τα όπλα της στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό! Που το λευκό φόντο στα παιδικά της πανό εκφράζει και τους πιο δύσπιστους! Που δεν θέλει να ακολουθεί παραδείγματα αλλά να γίνεται παράδειγμα!
«Αν γεννηθείς στο Περιστέρι δεν γουστάρεις άλλη γειτονιά» και δεν έχεις και λόγο να το κάνεις!
Ας ακολουθήσουμε αυτά τα παιδιά ... «έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 17:41
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μάθε Subbuteo με δωρεάν είσοδο στο Περιστέρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας