Τελευταία ενημέρωση 06:03, 25 Απρ 2024

Οι ομάδες μας «πετάνε» και στα καφενεία ο... αώνιος «σκοτωμός»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ»!. Σαββατοκύριακο με παντού νίκες ήταν αυτό που μας πέρασε για τις ομάδες της πόλης μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο όμως για μια ακόμη φορά τα καφενεία και τα ΠΡΟΠΟ του Περιστερίου πήραν φωτιά για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Αυτών των αιωνίων στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι δύο σήμερα, ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στη διαδικασία της αποκαθήλωσης της αυτοκρατορίας του και τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. 

Αυτών των αιωνίων που το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον επί της ουσίας. Τα καφενεία, οι καφετέριες, τα ΠΡΟΠΟ γέμισαν από περιστεριώτες γέννημα θρέμμα ή εκ μετεγραφής που τσακώθηκαν ή έκαναν πειράγματα μεταξύ τους την ώρα που:

--Ο Ατρόμητος έχει μπει σφήνα στο τέως ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού την οποία θαυμάζει όλη η Ελλάδα

--Ο ΓΣΠ στο μπάσκετ επιστρέφει πανηγυρικά στην Α1 κατηγορία μόνο με νίκες; μέχρι στιγμής.

--Ο ΓΣΠ στο Water Polo προετοιμάζει το έδαφος για να παίξει για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης.

Παρ’ όλα αυτά τα καφενεία και τα ΠΡΟΠΟ γεμίζουν για ένα αδιάφορο ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων. Και ο κόσμος να συζητάει για το αν είναι ή δεν είναι πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Παναθηναϊκός για το αν είναι καλούς ή δεν είναι καλός ο Μιραλάς.

Όταν λοιπόν οι ομάδες της πόλης μας μπουν περισσότερο στα καφενεία και στα ΠΡΟΠΟ τότε θα μπορέσουμε να πούμε ότι επιτέλους αλλάξαμε νοοτροπία. Μέχρι όμως τότε για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ!

Η photo είναι από την σελίδα «Το περιστέρι παίζει....waterpolo»/Γιάννης Φέγγος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 09:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι αριθμοί λεν την αλήθεια για το polo του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας