Τελευταία ενημέρωση 23:46, 18 Απρ 2024

«Αύρα νίκης» με ΠΑΟ αύριο στο Γουδή!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μετά το εκτός έδρας διπλό με τον Ηλυσιακό την περασμένη εβδομάδα που εξελίχθηκε σε ένα απίστευτο ντέρμπι , ο ΓΣΠ θα κολυμπήσει πάλι σε «ξένα»  νερά και αυτήν την εβδομάδα καθώς θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο στο Γουδή από τον Παναθηναϊκό!

Η διαφορά στην βαθμολογία είναι σημαντική μιας και το Περιστέρι βρίσκεται αήττητο στην 1η θέση του Ομίλου με 15 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός στην 6η θέση με 5 βαθμούς.

 Ο ΠΑΟ έδειξε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και βελτιώνεται. Σίγουρα ο Αρσένης Μαρούλης θα δουλέψει με την ομάδα του και για αυτό το παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αυτή η σημαντική βαθμολογική διαφορά. Εξάλλου η νίκη είναι πολύτιμη ώστε να διατηρηθεί η απόσταση από τον 2ο του Ομίλου.  Στο Περιστέρι δηλώνουν όλοι έτοιμοι για τον αγώνα και για ακόμα μία φορά , ο coach  του ΓΣΠ έχει στην διάθεσή του όλη την ομάδα , χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς και προβλήματα.

 Ο αγώνας στο κολυμβητήριο στο Γουδή θα ξεκινήσει στις 16:00 , στα πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και οι φίλοι της υδατοσφαίρισης της πόλης μας καλούνται να δώσουν το παρών ώστε για ακόμα μία φορά η ομάδα να επιστρέψει στην πόλη μας με τους 3 βαθμούς της νίκης!

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με Νηρέα αύριο οι Κορασίδες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας