Τελευταία ενημέρωση 20:10, 24 Απρ 2024

«Μπαρουτάδικο» όνομα και πράγμα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γονείς σταματήστε να στέλνετε τα παιδιά σας!.  Διαστάσεις επιδημίας -και οι αρμόδιοι κωφεύουν - έχουν πάρει τα επεισόδια που προκαλούν νεαροί σε βάρος μαθητών του Περιστερίου στους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος που γίνονται  στο γήπεδο Μπαρουτάδικο του Αιγάλεω!

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και μιλάμε πια για μυαλά ανεγκέφαλων που βρίσκουν μαθητές γυμνασίου και λυκείου από το Περιστέρι για να βγάζουν το οπαδικό τους μίσος. Και το θέμα είναι ότι κανείς δεν ευαισθητοποιείται και συνεχώς γίνονται τα ίδια.Πέρσι ένα γονέας από το Περιστέρι είχε «κυνηγηθεί με αλυσίδα. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε έγιναν δύο αγώνες σχολικού πρωταθλήματος με περιστεριώτικες ομάδες και οι δύο είχαν άσχημο τέλος.

Σε αγώνα Γυμνασίων Περιστερίου - Πετρούπολης χτυπήθηκε στο κεφάλι περιστεριώτης ποδοσφαιριστής ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Χθες έγινε αγώνας μεταξύ Λυκείων του Περιστερίου ο οποίος διακόπηκε λόγω της εισβολής νεαρών με καπνογόνα και χειροδικίας σε προπονητή ενός εκ των δύο σχολείων.

Ας σταματήσουν λοιπόν  πια οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο Αιγάλεω χωρίς προστασία. Το κακό έχει παραγίνει. Και ας σταματήσουν οι Υπεύθυνοι του Σχολικού Πρωταθλήματος να ορίζουν το Μπαρουτάδικο όταν παίζουν περιστεριώτικες ομάδες.

Και για το όνομα του Θεού! Κάθε φορά που παιδιά από το Αιγάλεω έρχονται να παίξουν στο Περιστέρι να τα αγκαλιάζουμε και να τα υποδεχόμαστε με συμπάθεια.

Εμείς να μην «πέσουμε» ποτέ σε τέτοιο επίπεδο, εμείς πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητα μας γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με  μικρά παιδιά που μεγαλώνουν και αναπνέουν από την άλλη πλευρά της Λεωφόρου Καβάλας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 21:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για Ευρώπη ο Ατρόμητος, για ρεκόρ ο ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας