Τελευταία ενημέρωση 15:29, 25 Απρ 2024

Πρωταγωνιστής ο Καζάκος στην 5η σερί νίκη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καζάκο, η Ανδρική Ομάδα Water Polo του ΓΣΠ πέτυχε συγκλονιστική νίκη με 8-7 στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου  επί του τυπικά γηπεδούχου Ηλυσιακού και οδηγεί με «5 στα 5» την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με ασφάλεια και τον αέρα του φαβορί!

Ήταν ένα  παιχνίδι που καθήλωσε τόσο τους θεατές όσο και τους παίκτες που έβλεπαν μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα το σκορ να πηγαίνει από την ισοπαλία στο γκολ και ξανά από την αρχή! Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα  και ενώ το Περιστέρι ήταν μπροστά με ένα γκολ (7-8) ακούγεται το σφύριγμα του διαιτητή και δίνεται πέναλτι εις βάρος του πρεσβευτή – σε μία φάση για όλους αμφισβητούμενη – δίνοντας στον Ηλυσιακό την ευκαιρία να ισοφαρίσει !

Κάτω από τα δοκάρια του Περιστερίου ο καταπληκτικός για ακόμα μία φορά Δημήτρης Καζάκος  ο οποίος πετάγεται στην αριστερή του γωνία και μπλοκάρει στην μπάλα χαρίζοντας την νίκη στο Περιστέρι (ΦΩΤΌ).

Μεγάλη η επιτυχία για τον Αρσένη Μαρούλη και τους άνδρες του και σημαντικοί και οι 3 βαθμοί μιας και μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι του Νηρέα Γέρακα με τον Νηρέα Χαλανδρίου δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα στον Α΄ Όμιλο για το Περιστέρι.

Οι περίοδοι του αγώνα κύλησαν ως εξής :

 Α΄ Περίοδος: 0-2

Β΄ Περίοδος: 2-1

Γ΄  Περίοδος: 3-2

Δ΄ Περίοδος: 2-3

 Τα γκολ για τον ΓΣΠ έβαλαν οι : Μανώλης (2), Παναγούλης (2), Γερακούδης (2), Κουκουμάκης (1), Τσακιράκης (1).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας