Τελευταία ενημέρωση 03:25, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Αντωνίου η Κηπούπολη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ελευθερούπολη στο ντέρμπι της «3η-4ης θέσης» αξίζοντας σίγουρα κάτι καλύτερο. Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς για την ομάδα μας δεν είχε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει μία ομάδα με αριθμητικό πλεονέκτημα εώς το 65' με 3 και μετά με 4 παραπάνω παίκτες μετά την αποβολή του Λαγού με δύο κίτρινες express (64' -66') !! χάνοντας και τον προπονητή μας από τον πάγκο στο 78' διότι διαμαρτυρήθηκε!! όπως γράφει ο διαιτητής.... Β ' Εθνικής !!! κ.Αντωνίου ο οποίος φυσικά και δεν δικαίωσε όσους τον επέλεξαν για τις μεγάλες κατηγορίες ίσως μάλλον θα έπρεπε να επανεξετασθεί και να ξεκινήσει στούς αγώνες των Ακαδημιών ( με κάθε επιφύλαξη και για εκεί .)
Στο 25' ο ρέφερι της συνάντησης ανακάλυψε φάουλ έξω από την περιοχή μας , μετά την σέντρα από την στημένη μπάλα δεν είδε ο ...έμπειρος διαιτητής όχι έναν αλλά δύο αντίπαλους παίκτες να κάνουν φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδος μας Παπαχριστόπουλο ,με αποτέλεσμα να σημειωθεί το μοναδικό τέρμα του αγώνα.
Πολύ καλή ευκαιρία του Λαγού στο 38' μετά από γύρισμα του Λίτσα καθώς και του Τζαμαλή στο 75' απέκρουσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Ελευθερούπολης , η οποία δεν είχε άλλη τελική εντός εστίας .!!
Ουσιαστικά βέβαια παίχτηκε 30' καθαρό ποδόσφαιρο με την ανοχή του ρέφερι διότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ή θα ήταν στον τάπητα βαριά "χτυπημένοι" ή θα πήγαιναν στις γωνίες του γηπέδου στην αλλαγή τους ξεκινώντας το αργό τους ταξίδι πρός τον Α΄βοηθό .
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευθερούπολης, καταλαβαίνουμε απόλυτα τον ενθουσιασμό τους όταν κερδίζεις δύο φορές την ομάδα που σε 44 αγώνες πρωταθλήματος έχει 4 ήττες .
Συγχαρητήρια στούς ποδοσφαιριστές μας στο προπονητικό team καθώς και στον κόσμο μας που για ακόμη μία φορά κέρδισε την μάχη της εξέδρας !!».

Ξεκίνησαν οι Παπαχριστόπουλος, Ντούλας, Πολυζωγόπουλος, Βλάσης, Βαφειάδης, Κ. Λάππας, Τζαμαλής,. Λαγός, Μαρτέκας, Κωνσταντινίδης, Λίτσας,. Έπαιξαν και οι  Νομικός, Κούρτυης, Μωραϊτης, Ε. Λάππας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη και 3αδα με Ποσειδώνα Γλ.! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας