Τελευταία ενημέρωση 22:16, 25 Ιουν 2024
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη κατάμεστη αίθουσα του  εντευκτηρίου του Σκακιστικού ομίλου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και η βράβευση των αθλητών του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου για το 2017.

Η παρουσία πλήθος φίλων και μελών του συλλόγου κυρίως νεαρής ηλικίας ήταν αντιπροσωπευτική της προσπάθειας που καταβάλλεται από το σωματείο αυτό για  τη διάδοση του αθλήματος αλλά κυρίως της αναγνώρισης της προσφοράς του στην νεολαία και τον πολιτισμό της τοπικής κοινωνίας.

Το δελτίο τύπου του ΣΟΠ αναφέρει τα εξής: «Στον καθιερωμένο χαιρετισμό και την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ομίλου κος Λαπατάς Ιάκωβος,  αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της  πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης παρουσιάζοντας τα νέα μέλη του  Δ.Σ, στον απολογισμό  έργου του απελθόντος ΔΣ για την  χρονιά που πέρασε και στο προγραμματισμό για το 2018 κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πλούσια  αγωνιστική δραστηριότητα των ομαδικών και ατομικών επιτυχιών των σκακιστών και στην αναπτυξιακή πορεία του Συλλόγου. Στη  διάδοση του αθλήματος στα δημοτικά σχολεία του Περιστερίου και των γύρω περιοχών καθώς και στον  σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει το σωματείο  στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στο Δήμο Περιστερίου, κλείνοντας ευχαρίστησε  θερμά όλους  για την στήριξη που παρέχουν στο Σύλλογο και δεσμεύτηκε  ως προς την περαιτέρω προσπάθεια του συλλόγου για διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.  

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν, με τον έφορο αγώνων Βαλέλλη Γιώργο  να παρουσιάζει διεξοδικά τις επιτυχίες του Συλλόγου. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν :
Οι συμμετέχοντες  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα  Α΄ τοπικής Κατηγορίας  Αττικής(1η θέση, πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία) .
Οι συμμετέχοντες στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Αττικής( 6η θέση στην Αττική)                   και  οι νεαροί σκακιστές του συλλόγου :
Τσουρέκας Κυριάκος, πρώτος στα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα δυτικής Αττική ς και πρόκριση/συμμετοχή στους τελικούς των Πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων που έγιναν στο Λουτράκι καθώς επίσης δεύτερος με πρόκριση και συμμετοχή στα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα κάτω των 10 ετών που έγιναν στο Ρίο Αχαΐας .
Λυράκης Γεώργιος για την πρόκριση και την  συμμετοχή του στα σχολικά πρωταθλήματα Αττικής στην κατηγορία κάτω των 10 ετών και η νεαρή σκακίστρια Παράσχη φωτεινή  για την πρόκριση και συμμετοχή της στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα  στην κατηγορία κάτω 8 ετών που έγιναν στο Λουτράκι Κορινθίας .

Τιμή για το σύλλογο ήταν η παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ.Παχατουρίδη Ανδρέα, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημαντικότητα ύπαρξης του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μιλάμε για ένα όμιλο μιλάμε για μια οικογένεια η οποία υπηρετεί το άθλημα 45 χρόνια και το καλλιεργεί στα μικρά περιστεριωτόπουλα  που είναι το καλύτερο Περιστέρι.
Συνεχάρη τους υπευθύνους του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλουν για το καλό του αθλήματος!.

 Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Η τύχη χαμογέλασε στους νεαρούς σκακιστές του συλλόγου Ξαφέλη Δημήτρη ,Λιάσκο Παύλο Μάριο και στη νεαρή Ταμπαθάνη Κουρεμάδη Μέλανη στους οποίους έτυχαν τα τρία φλουριά της πίτας που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές από το κατάστημα Πλαίσιο.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν  με την παρουσία τους, οι αντιδήμαρχοι Τσιώτα Μάρκου Μαρία, Μπέτσης Βασίλειος, Θεοδωράκος Αναστάσιος, η πρόεδρος του  Ο.Π.Α.Α.Π.  Κορόγιαννη Πολυξένη-Ευαγγελία ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ Καλλιάφας Αναστάσιος και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης .
Πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όλα τα μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο ΣΟΠ στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Το Παιδικό  του ΓΣΠ 2ο στην Ελλάδα!

Το Παιδικό του ΓΣΠ 2ο στην Ελλάδα!

24 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Νέες ανανεώσεις

Νέες ανανεώσεις

24 Ιουν 2024 Ένωση Περιστερίου

Έπαιξε και στον Ιερόθεο ο άτυχος Χατζηλάμπρος
Διπλή ανανέωση

Διπλή ανανέωση

23 Ιουν 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας