Τελευταία ενημέρωση 12:04, 16 Οκτ 2021

Τον Σφήνο και τον Κάτμαν τους ρώτησε κανείς;

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μάρκος Τρίτος με φωτό προφίλ  του Τόνι Σφήνου!. Μάρκος Τρίτος με φωτογραφία προφίλ ενός αγνώστου ταυτότητάς ποδοσφαιριστή! Χάρης Κάτμαν με φωτογραφία του Κάτμαν από την Πάνια!. Πάνος ΚΚΕ και Αλέκος Πάνος με φωτογραφία του Λευτέρη Πανταζή!

Πρωτότυπα ονόματα πραγματικά έχουν βρει τις τελευταίες μέρες «εραστές της ανωνυμίας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσουν ψεύτικα προφίλ που στρέφονται με στόχο εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Αλήθεια τον Σφήνο, τον ΛΕΠΑ και τον Κάτμαν τους ρώτησε κανείς να χρησιμοποιεί την εικόνα τους κάθε πικραμένος; Σιγά που....

Το θέμα αυτό το είχα θίξει πριν πάλι από λίγες μέρες γιατί ξεπερνάει την κοινή λογική να κάθονται κάποιοι να δημιουργούν «μαϊμού» προφίλ, εδώ που τα λέμε σε δύο λεπτά τα «σκαρώνεις» , προκειμένω να βγάλουν το «άχτι» τους και να κατηγορήσουν ή να δημιουργήσουν και να σπείρουν διχόνοια.

Προσωπικά το διασκεδάζω βλέποντας την εικόνα του Τόνι Σφήκου και ένα σχόλιο για κάποιο ποδοσφαιριστή, για κάποιο πρόσωπα που δεν είναι αρεστό στον δημιουργό του προφίλ. Φαντάζομαι βέβαια ότι εκείνοι που γίνονται αποδέκτες των επικριτικών σχολίων πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας δεν θα το διασκεδάζουν  φυσικά, βλέποντας τα ονόματα τους φόρα παρτίδα στο έλεος κάθε πικραμένου γονέα. Βρε πάμε καλά;

Με τη λογική αυτή που δεν υπάρχει λογική, οι…άμεσα θιγόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν κι εκείνοι ψεύτικα προφίλ για να λένε τα δικά τους και πάει λέγοντας. Εκεί θα καταντήσουμε;

Το peristerisports από την πρώτη στιγμή που  «ανέβηκαν» στο Facebook τα ψεύτικα προφίλ ξεκαθάρισε ότι τα σχόλια θα διαγράφονται αμέσως. Από την στιγμή που δεν επιλέξαμε την τακτική των Fake News δεν θα δεχθούμε και Fake σχόλια. Επωνύμως βεβαίως να φιλοξενήσουμε όλες τις απόψεις αλλά δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Τέλος πάντων η επιδημία των ψεύτικων προφίλ ας ελπίσουμε ότι θα είναι παροδική σαν τη γρίπη. Γιατί πάντα σε ένα «πόλεμο» αν μπορούμε να το πούμε ότι είναι ένας «πόλεμος», οι απώλειες δεν είναι μόνο από τη μια πλευρά θα είναι και από την άλλη!.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 21:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τι θα ήθελα να πω στον Κώστα αλλά δεν μπόρεσα! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας