Τελευταία ενημέρωση 10:04, 24 Απρ 2024

Πρόκριση με «αγκάθια» οι Έφηβοι Water Polo!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τρεις αγώνες στην Πάτρα, με δύο ήττες και μία νίκη αλλά με την πρόκριση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος , επέστρεψαν στη βάση τους οι Έφηβοι Water Polo του Περιστερίου.

Σίγουρα η ομάδα είχε κατέβει στην Πάτρα για να πετύχει ένα πιο καλό πλασάρισμα αλλά η απόδοση των νεαρών του Γιώργου Ψύχου δεν ήταν αυτή που το τμήμα έχει συνηθίσει να δείχνει σε κοινό και αντιπάλους. Παρόλα αυτά, τα κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση δείχνοντας ότι και στα δύσκολα μπορούν να πετύχουν πολλά!

Παρασκευή 9/2/2018 – ΩΡΑ 21:00

 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Οι έφηβοι του ΓΣΠ βουτάνε στην πισίνα για να αντιμετωπίσουν την ΝΕ Πατρών. Ο Ψύχος και τα παιδιά του Περιστερίου βρίσκονται μπροστά στο σκορ μέχρι και την τρίτη περίοδο με ένα γκολ σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα. Το ημίχρονο έχει βρει το Περιστέρι να προηγείται των γηπεδούχων με 5-6 ! Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στην τρίτη περίοδο η οποία ουσιαστικά ήταν και αυτή που δεν έδωσε την ευκαιρία στο Περιστέρι να απομακρυνθεί στο σκορ και να ενισχύσει την ψυχολογία του για την τελευταία περίοδο. Η γρήγορη ισοφάριση στην τέταρτη περίοδο από την ομάδα της Πάτρας έδωσε το κάτι παραπάνω στους γηπεδούχους και με το Περιστέρι χωρίς να μπορεί να πετύχει γκολ και να δέχεται τέσσερα , ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 9-6!

 1η Περίοδος        2-3

2η Περίοδος        3-3

3η Περίοδος        0-0

4η Περίοδος        4-0

Τελικό              9 -6

Τα γκολ για το Περιστέρι : Λαδάς Π. (5), Παπασωτηρίου Τ. (1).

 Σάββατο  10/2/2018 – ΩΡΑ 11:00

 ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 Ήταν το παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες για να πετύχουν την πρόκριση. Ένα παιχνίδι με αθλητές που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει αρκετά παιχνίδια στην ίδια πισίνα , άλλοτε φιλοξενούμενο το Περιστέρι στην Λαμία και άλλοτε η Λαμία στο Περιστέρι. Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Λαμίας και μέχρι την λήξη της πρώτης περιόδου ήταν και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Το ημίχρονο έδειξε και πάλι τον Νηρέα μπροστά με 2-1 και όλα έδειχναν ότι άλλο ένα ντέρμπι ήταν σε εξέλιξη. Ο Γιώργος Ψύχος μίλησε με τους αθλητές του στο ημίχρονο , ξεκαθάρισε τι θέλει και το Περιστέρι μπήκε στο δεύτερο μισό του αγώνα με άλλη εικόνα. Να πούμε ότι στις δύο τελευταίες περιόδους, ο «Πρεσβευτής» δέχθηκε μόλις ένα γκολ ενώ η μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων μπήκε 7 φορές.

 1η Περίοδος        1-0

2η Περίοδος        1-1

3η Περίοδος        1-4

4η Περίοδος        0-3

Τελικό              3-8

 Τα γκολ για το Περιστέρι : Λαδάς Π. (5), Γιαννουλάτος (2), Παπασωτηρίου (1).

 Σάββατο  10/2/2018 – ΩΡΑ 20:00

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Στο τελευταίο παιχνίδι η εικόνα των εφήβων δεν ήταν καλή ... Κούραση και ίσως και η πίεση της πρόκρισης - που είχε είδε επιτευχθεί μιας και στο αγώνα μεταξύ ΝΕ Πατρών – Νηρέα Λαμίας η ομάδα της Λαμίας με τρεις ήττες ήταν αυτή που δεν θα συνέχιζε στο πρωτάθλημα – δεν βοήθησαν τους νεαρούς να βγάλουν τον καλό τους εαυτό. Το τελικό 9-2 τα λέει όλα και ας δούμε μόνο την διαμόρφωση του σκορ ανά περίοδο:

 1η Περίοδος        3-1

2η Περίοδος        2-1

3η Περίοδος        3-0

4η Περίοδος        1-0

Τελικό                    9-2

 Τα γκολ για το Περιστέρι : Λαδάς Π. (1), Νταγκίνης  (1).

 Την ομάδα ακολούθησαν αρκετοί γονείς και φίλοι της υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ δίνοντας δυναμικό παρόν κατά την διάρκεια των αγώνων.

 Το Περιστέρι συνεχίζει στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος και όλοι δεσμεύτηκαν για μία καλύτερη και πιο αγωνιστική εικόνα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιστεριώτικη απόβαση το Σάββατο στην Τρίπολη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας