Τελευταία ενημέρωση 22:18, 19 Απρ 2024

Μεγάλη νίκη οι Νέοι με Ιερόθεο!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ η ομάδα Νέων του Ηρακλή πέτυχε μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη Άγιου Ιερόθεου με σκμορ 3-1.

 Παιχνίδι με αγγλικές προδιαγραφές ήταν το σημερινό , δύναμη ,πάθος , ταχύτητα και πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους νεαρούς παιχτες του Ηρακλή Περιστεριού που δημιούργησαν πολλές και καλές φάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο , με όμορφα γκολ , όπου κι φάνηκε πια ομάδα ήταν πιο έτοιμη για την νίκη .

Από το πρώτο κιόλας λεπτό η διάθεση για πίεση σε όλο το γήπεδο ήταν εμφανής με αποτέλεσμα αρκετά γρήγορα η ομάδα του Ηρακλή να προηγηθεί με 1 - 0 με ωραίο πλασάρισμα μετά από άψογη της επιθετικής γραμμής μας και λίγο πριν την λήξη του Α ημιχρόνου να κάνει το 2 - 0 με φανταστικό σουτ από 30. - 35 μέτρα ,των ενός εκ των δυο κεντρικών της χάφ .

Στο Β ημίχρονο ημίχρονο συνεχίστηκε όπως άρχισε και το προηγούμενο , πάθος , δύναμη , ταχύτητα και καλό ποδόσφαιρο όπου και η ομάδα του Αγίου Ιερόθεου κατάφερε με μια πολύ ωραία ενέργεια να πετύχει την μειώση του σκορ σε 2 - 1 .

Η αντίδραση ήταν άμεση από τον Ηρακλή που με αρκετές καλές ενέργειες κατάφερε να πετύχει και το τελικό 3-1 με ωραίο πλασέ σε φάση διάρκειας και εκτέλεση κόρνερ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 16:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταθερά στο 4ο σκαλί! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας