Τελευταία ενημέρωση 08:45, 25 Απρ 2024

«Άρωμα Ατρόμητου» η γιορτή του Μακεδονικού Κοζάνης!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τη φανέλα του Ουάρντα  και τη μπάλα με τις υπογραφές των παικτών  του Ατρόμητου σε περίοπτη θέση ο Μακεδονικός Κοζάνης, παρουσία πλήθους επίσημων καλεσμένων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Μακεδονικός που είναι μέλος του δικτύου σχολώνβράβευσε ένα δικό του παιδί για την μεταγραφή του στον Ατρόμητο..  Ο Βαγγέλης Ζιάμπρας γεννημένος το 2001  τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο.Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Μακεδονικού   στον πατέρα του Βαγγέλη

Τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση. Η ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ.  Νίκο Σάββα, τον αναπληρωτή πρόεδρο και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ στην επιτροπή ασφάλειας γηπέδων κ.  Γιάννη Αποστόλου, ο ταμίας κ.  Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας  ο κ. Γιώργος Πανυτσίδης και ο έφορος μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης κ.  Στέλιος Μούσιος.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.  Θόδωρος Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ.  Ηλίας Κάτανας ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Γιάννης Ιωαννίδης ,  ο σύμβουλος του οργανισμού  κ. Νίκος Πλεξίδας

Το παρών στην εκδήλωση επίσης , έδωσαν και εκπρόσωποι των  ομάδων: της  Κοζάνης , της ΑΕ Κοζάνης , του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής, του ΑΟ Κρόκου και του Ηρακλή Κοζάνης. 

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία  και τις ευχαριστίες του προέδρου, που τελειώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Μελισσινό  και για το τσουνάμι ανθρωπιάς και βοήθειας που υπήρξε απ’  όλους για να μπορέσει να μαζευτεί το υπέρογκο ποσό που θα επέτρεπε στον Αλέξανδρο να μεταβεί στο Χιούστον των Η.Π.Α για να εγχειριστεί.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας